Foto: PantherMedia/Scanpix

Neviena seja nav perfekta – ikvienai no mums ir iezīmes, kuri mums pašām ļoti patīk un tāpat ir citas, kuras mēs vislabprātāk noslēptu. Par laimi, iespēja lietot meikapu ļauj darīt it visu, ko vēlamies. Ja vēlies, lai tavas acis izceltos, bet deguns izskatītos mazāks, tad ieskaties dailymakeover.com sniegtajos padomos, kā izcelt savas sejas labākās iezīmes un paslēpt to, kas nepriecē.

Akcentē savas acis

Lai izceltu acis, uz tām nav obligāti jāuzklāj milzīga kosmētikas kārta, jo ir iespēja spēlēties ar to izmēru un formu, saglabājot ieturētu meikapu. Neskatoties uz tavu acu lielumu, tieva, ar melnu acu zīmuli vai laineri ievilkta līnija uz augšējās skropstu līnijas un starp skropstām liks tavām acīm izcelties.

Papildus tam vari acs iekšējos stūrīšus nedaudz iekrāsot ar spīdīgām acu ēnām un uzklāt skropstu tušu skropstu ārējā daļā, lai liktu acīm izskatīties vēl mirdzošākām un lielākām.

Samazini savu degunu

Lai degunu padarītu vizuāli mazāku, vislabāk noderēs kontūru iezīmēšanas metode - deguna vidū ar izgaismotāju vai konsīleri, kas ir nedaudz gaišāks par tavas ādas toni, uzvelc līniju, un pēc tam to labi izpludini. Lai panāktu lielāku efektu un izveidotu ēnas, deguna sānus vari nopūderēt ar nedaudz tumšāku pūderi.

Akcentē lūpas

Labākais veids, kā izcelt savas lūpas un likt tām izskatīties lielākām, tās speciāli nekrāsojot, ir uzlikt nedaudz lūpu spīduma virslūpu viducītī.

Samazini savu pieri

Ja tev nepatīk, ka tiek pievērsta uzmanība tavai platajai, augstajai pierei, tu vai to vizuāli samazināt, iezīmējot kontūras. Lai to izdarītu, izmanto vienu vai divus toņus pa ādu tumšāku tonālo vai bāzes krēmu un pie matu līnijas iezīmē savu dabīgo sejas formu, kuru pēc tam sapludini.

Izcel vaigu kaulus

Lai izveidotu asus, izteiktus vaigu kaulus vai arī radītu tos tur, kur to vispār nav, sāc ar matētu kontūrpūderi vai krēmu. Ievelc savus vaigus, lai redzētu, kur vajadzētu būt ēnai un šajā dobumā, kā arī uz vaigu kauliem uzklāj nedaudz vaigu sārtuma. Tieši virs ēnas, virzoties uz deniņu pusi, sapludini to kopā ar krēmu vai pūderi, bet virs tā uzklāj izgaismotāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!