Foto: Publicitātes foto
Luksusa klases pulksteņu un juvelierizstrādājumu zīmols "Chopard" tikai trīs dienas Rīgā prezentē jaunākās kolekcijas, kas uz Latviju atvestas no pasaules lielākās luksusa preču izstādes "Baselworld". Rīgā izstādītās kolekcijas vērtība ir vairāki desmiti miljoni eiro, informē izstādes organizatori.

"Šī mums ir ekskluzīva iespēja iepazīstināt Latvijas klientus ar "High Jewelery" rotu kolekcijām. Jāatklāj, ka kopā ar "Baselworld" izstādes juvelierizstrādājumiem uz Rīgu ir atvesta arī šī gada Kannu kino festivāla kolekcija, kuru pēc dažiem mēnešiem uz Kannu sarkanā paklāja demonstrēs pasaules līmeņa kino zvaigznes," stāsta "Chopard Boutique" direktors Nikolajs Ceipe.

"Chopard" spilgtākā kolekcija, kas tika prezentēta "Baselworld" izstādē un Rīgas butikā ir "Mille Miglia GTS", kas šogad ir pārveidota, bet saglabā klasisko sacīkšu stilu. Tāpat ir iespēja apskatīt "L.U.C Quattro technology" kolekciju, kuru pārstāv pieci modeļi, it īpaši "L.U.C. Quattro", kas izceļas ar atšķirīgu dizainu un ir lielisks "Chopard" patentētās tehnoloģijas paraugs.

Šogad gan "Baselword" izstādē, gan Rīgā "Chopard" prezentē "L.U.C. Tourbillon" kolekcijas pulksteņus, kas pasaulē ir vienīgie, kuru radīšanā izmantots fairmined sertificēts zelts. Tāpat Rīgā veikala apmeklētājus priecē arī "The Happy Fish" kolekcija, kas radīta no 18 karātu rozā zelta ar iestrādātiem smalkiem gravējumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!