Pamazām tuvojoties atvaļinājumu sezonai, ļoti iespējams, arī tu esi ieplānojusi tuvāku vai tālāku ceļojumu. Gadījumā, ja paredzēts doties uz ārzemēm, pavadot garas stundas autobusā vai lidmašīnā, būtiska nozīme gan tavas labsajūtas, gan pozitīva noskaņojuma nodrošināšanā ir izvēlētajam apģērbam, ar ko dosies ceļā.

Šai sakarā piedāvājam mūsu apkopotās stila idejas, kas atvieglos apģērba izvēli ceļa posmam, ko pavadīsi transporta līdzeklī.

Atceries, ka galvenā nozīme šai brīdī būs komfortam, tāpēc parūpējies par ērtiem un vienkārši uzvelkamiem apaviem, ko vajadzības gadījumā varēsi ātri noslidināt. Tāpat tavas pēdas pateiksies par kokvilnas vai pat vilnas zeķēm, kurās nesvīdīs un nesals kājas, ilgu laiku pavadot, iespējams, pārlieku kondicionētā autobusā vai lidmašīnā.

Lai nodrošinātos pret temperatūras svārstībām, izvēlies tādu apģērbu komplektu, ko iespējams variēt - ērtas jakas, apmetņi un džemperi ļaus tev sasildīties, vajadzības gadījumā tos novelkot. Ieteicams arī izvairīties no pārlieku apspīlēta apģērba un sintētiskiem materiāliem.

Piegulošu džinsu vietā velc legingus, džegingus vai ērtās harēma stila bikses. Tāpat pieskaņo apģērbam lakatu vai šalli, kā arī neaizmirsti par ērtu apakšveļu, lai galamērķī ierastos pēc iespējas mazāk nogurusi un priecīgākā noskaņojumā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!