Foto: Shutterstock
Gada siltā sezona ir klāt un, pamazām atbrīvojoties no garajiem mēteļiem, varam izvēlēties auguma formas izceļošāku apģērbu, tā ļaujot demonstrēt tā pievilcību. Teju katra sieviete sapņo par slaidām un garām kājām, taču ne visām ir laimējies būt šāda auguma īpašniecēm.

Tomēr ar pareizi un gudri piemērotu apģērbu ir iespējams paveikt brīnumus – izmantojot krāsu, faktūru un dažādu tērpu variācijas, kā arī izvēloties augstpapēžu apavus, ir gluži vienkārši iespējams radīt vizuāli garāku kāju efektu. Iepazīsties ar womanitely.com apkopotajiem ieteikumiem, kā radīt garāku un slaidāku kāju ilūziju!

Izvēlies apģērbu ar augsto jostasvietu

Visticamāk, esi jau piefiksējusi, ka ne viena vien slavenība, nereti izvēlas bikses vai svārkus ar paaugstinātu jostasvietu, tādējādi optiski padarot savu augumu vismaz par pāris centimetriem garāku. Protams, vislielāko efektu šādi tērpi sniegs kājām, padarot tās vizuāli garākas un slaidākas.

Foto: Publicitātes foto

Melnās krāsa spēks

Ja vēlies, izskatīties slaidāka, melnajai krāsai vajadzētu kļūt par tavas garderobes pamatelementu, jo īpaši, izvēloties šādas krāsas bikses un svārkus. Tumšas krāsas teicami maskē nepilnības, tāpēc, ja tava problēmzona ir apaļīgi augšstilbi un gurni, melnas krāsas bikses ar paaugstinātu jostasvietu noderēs teicami.

Augstpapēžu apavi

Kurpes uz smaila papēža, turklāt miesas krāsā, liks tavām pēdām izskatīties garākām, saplūstot ar potītēm un apakšstilbiem. Tādējādi tiks radīta garāku kāju optiska ilūzija kopumā. Gadījumā, ja augstpapēžu apavos nejūties ērti, vari izvēlēties arī miesas krāsas laiviņas, kas arī vizuāli nedaudz pagarinās kājas.

Foto: Publicitātes foto

Izvēlies par labu mini

Ja augums to ļauj, lai kājas vizuāli padarītu garākas, izvēlies īsākus svārkus un šortus. Protams, tas nenozīmē krišanu galējībās, seksīgumam jau robežojoties ar piedauzību, taču, ja kājas ir gana slaidas, mini svārki un īsi šorti izskatīsies lieliski.

Parūpējies par ādas starojumu

Ja kājas ieziedīsi ar gaismu atstarojošu ķermeņa krēmu ar mirdzumu vai iedeguma efektu, āda kļūs starojošāka, kājām attiecīgi izskatoties slaidākām, trenētākām un, protams, arī šķietami garākām.

Foto: Shutterstock

Vertikālas līnijas

Mūžvecais triks – horizontālas līnijas augumu padara smagnējāku un platāku, savukārt vertikālas – slaidāku un garāku. Izmanto šo viltību arī sava tēla veidošanā, izvēloties svītrainas bikses, legingus vai svārkus, kas ļaus tev vizuāli lepoties ar pāris liekiem centimetriem auguma garumā.

Mīli sevi

Atceries, ka kāju garumam, slaidumam un tavam izskatam kopumā nav jāatbilst sabiedrības noteiktiem standartiem! Kamēr vien sevi mīlēsi un būsi mierā un harmonijā ar pašas ārējo tēlu un dvēseles sajūtām, liekie centimetri vai to trūkums būs mazsvarīgi!

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!