Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā ceturtdienā, 10. septembrī, Rīgā norisinājās jaunā itāļu modes zīmola Marina Rinaldi veikala svinīgā atklāšana, kas vienuviet pulcēja teju vai 100 izsmalcinātas elegances cienītāju – modes redaktorus, stilistus, fotogrāfus, sabiedrības dāmas un kungus, kā arī citus stila pazinējus. Tāpat svinīgo vakaru izbaudīt bija ieradušies arī zīmola pārstāvji, informē pasākuma organizatori.

Pasākuma viesus sveica profesionālu arfistu duets ar kompozīcijām Initas Nailandes un Jekaterinas Suvorovas izpildījumā, kam sekoja vakara vadītājas – allaž dzirkstošās stila dizaineres un modes ekspertes Kristīnes Rudzinskas – uzruna.

Stiliste iepazīstināja klātesošos ar plus size sieviešu modes zīmolu un tā radīšanas vēsturi, kā arī jaunākajām veikalā pieejamajām apģērbu un aksesuāru kolekcijām.

Tāpat pasākumā piedalījās jaunā un talantīgā topošā operdziedātāja Gita Rebeka Dirveika.

"Papildus daudzveidīgajam apģērbam zīmols piedāvā ar apavu, somu un aksesuāru kolekcijas gan plus size sievietēm, gan arī tām klientēm, kas iecienījušas oversized stila apģērbu. Esmu patiesi pagodināta par iespēju pārstāvēt zīmolu Latvijā, vadot tā oficiālo prezentācijas pasākumu, kā arī pateicos visiem pasākuma viesiem, kas ar savu klātbūtni un interesi palīdzēja izveidot eleganti intīmu gaisotni ar īpašu sievišķības pieskārienu," pārdomās dalās pasākuma vadītāja Kristīne Rudzinska.

Veikala atklāšanas svētku viesu stilu vari aplūkot foto galerijā!

Foto: Kristaps Bardziņš

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!