Foto: Zoë Noble

Lielākajā daļā gadījumu mode laika gaitā mainās, tomēr reizēm atsevišķi tās stili savu aktualitāti nezaudē pat vairāku gadu desmitu garumā. To uzskatāmi apliecina arī kāda fotogrāfa iemūžinātais džentlmenis Guntners Krabenhofts, kurš pamanīts Berlīnes ielās, vēstī boredpanda.com.

Jāpiebilst, ka modernā kunga izskats ir licis Guntneram izpelnīties plašu sabiedrības interesi. Cilvēki sociālajos tīklos ne tikai ar aizrautību aplūko sirmā kunga fotogrāfijas, bet arī spekulē par Guntnera patieso vecumu, ko nevienam tā arī nav izdevies noskaidrot. Kamēr kāds apgalvo, ka modernajam vectētiņam ir teju 100 gadu, pats Guntners savā Facebook profilā joko, ka internets viņa patieso vecumu ir dubultojis.

"Uzskatu, ka šādi ģērbties ir tikai normāli. Manuprāt, mans izskats ir ikdienišķs. Šādā apģērbā es dodos uz darbu un nodarbojos ar sportiskām aktivitātēm. Man patīk uz sevi skatīties ar prieku. Domāju, mans izskats ataino manu iekšējo pasauli," savu ģērbšanās stilu, kas sirmo vīru licis iemīļot daudziem modes entuziastiem, raksturo pats Guntners.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!