Foto: Publicitātes foto
Ja esi romantiska stila piekritēja, ļoti iespējams, tavā garderobē jau ir virkne mežģīņu apģērbu. Bet, ja no šādā stilā ieturētu apģērbu valkāšanas atturies, baidoties izskatīties pēc savas vecmāmiņas, iepazīsties ar “Glamour” modes redaktoru ieteikumiem, kā savā tēlā iekļaut vajadzīgo devu mežģīņu, tā izceļot savu sievišķību un radot juteklisku un noslēpumainu izskatu.

Manikīrs

Ja mežģīnēm rotāts apģērbs tomēr nekādi neiekļaujas tavā garderobē, tomēr vēlies savam izskatam piešķirt sievišķīgu akcentu, mežģīnes vari izmantot manikīrā dažādu apdruku, zīmējumu vai tekstūras veidā. Ļauj vaļu fantāzijai, un šis nelielais izskata akcents patīkami uzlabos tavu noskaņojumu, radot apziņu, ka, neraugoties uz ādas jaku un šņorzābakiem, arī tu sevī nēsā kādu sievišķīgu un vien tev zināmu noslēpumu.

Mati

Mežģīņu matu lakati, gumijas, lentes un citi aksesuāri vasarai ir tik ļoti piemēroti! Turklāt tie nerada bērnišķīgu vai pārsātinātu efektu, bet gan piešķir tavam izskatam vajadzīgo brīvības un elegances devu.

Svārki un kleitas

Šobrīd modē ir drosme un spēles ar kontrastiem. Masīvi zābaki vai kedas un mežģīņu svārki vai kleitas ir viena no šovasar aktuālākajām tendencēm, gluži tāpat kā aizvadītajā ziemā valkātās mežģīņu tunikas, kas kombinētas ar rupjiem adījumiem. Mūsuprāt, tas ir patiešām lielisks salikums, kas ļaus samērot romantiskā puķubērna tēlu ar nelielu devu panciskā stila, tā uzburot mežonīgas un noslēpumainas nimfas vīziju.

Mazliet caurspīdīguma

Mežģīņu kleitas, svārki un šorti ir lielisks veids, kā demonstrēt mazliet kailuma, tai pat laikā saglabājot noslēpumainību un arī ievērojot pieklājību. Izvēlies garus mežģīņu svārkus, un tie seksapīlu vairos krietni labāk nekā ultramoderna minikleita!

Pludmales apģērbi

Krekli, blūzes un džemperi, kas veidoti no rupjām mežģīnēm, teicami papildinās tavu pludmales apģērbu garderobi. Kombinē tos ar peldkostīmu un šortiem, tā baudot nesteidzīgu atpūtu un jūtoties arī gana ērti.

Kurpes

Gluži tāpat kā apģērbā, arī apavos iespējams iestrādāt mežģīnes, tām piešķirot stilīgu odziņu tavam kopējam tēlam. Izvēlies augstpapēžu kurpes, sandales vai šobrīd populārās kedas, kas aizvien biežāk tiek papildinātas ar netradicionāliem akcentiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!