Foto: PantherMedia/Scanpix
Gada siltajā sezonā pievilcīga fiziskā forma un veselīgs ķermenis ir īpaši aktuālas tēmas, teju katram interesējoties par organisma vielmaiņas sakārtošanas un efektīvas svara zaudēšanas jautājumiem.

To darot, nereti gan tiek piemirsts par veselīga uztura un fizisko aktivitāšu nozīmīgumu, priekšroku dodot dažādiem uztura bagātinātājiem, kas sola īsā laikā nodrošināt ideālo svaru, kā arī virkni citu pozitīvu īpašību.

Lai mazinātu sabiedrībā iesakņojušos mītus un izglītotu lasītājus par svara zaudēšanas un veselības uzlabošanas jautājumiem, sadarbībā ar portālu Kilo.lv portālā "DELFI" no 2. līdz 6. jūnijam norisināsies tematiskā nedēļa "Svara zaudēšana - pret mītiem ar zināšanām!".

Tās ietvaros lasītājiem piedāvāsim noderīgu informāciju par diētu un dažādu uztura bagātinātāju efektu,intervijas ar atzītiem ekspertiem, iedvesmojošus pieredzes stāstus un noderīgus padomus svara zaudēšanā.

Veselīga dzīvesveida interneta platforma KILO.LV. Latvijā darbojas kopš 19. maija.

KILO.LV speciālisti piedāvā individuāli izstrādātus uztura plānus, kas ļauj ne tikai sasniegt savus mērķus, bet arī neliedz baudīt ēdienu. Receptes ir ērti pārskatāmas un pats plāns ir ērti modificējams, lai pielāgotos dažādām situācijām. Treniņu plāniem pieejami dažādi sarežģītības līmeņi,un tie tiek pielāgoti klientu treniņu apstākļiem un pieejamajam inventāram.  

KILO.LV aizsākumi meklējami Lietuvā, kad godalgotais bodibilderis un treneris Andrius Pauļukevičs atrada risinājumu šiem un citiem jautājumiem, kas nomoka ne tikai trenerus, bet arī veselīga dzīvesveida entuziastus.

Apvienojot mūsdienu tehnoloģijas un profesionāļu pieredzes krājumu šā gada sākumā Lietuvā tika radīts KILO.LT. 

Komandā iesaistītie treneri, dietologi, informācijas tehnoloģiju speciālisti un uzņēmējdarbības speciālisti izveidoja KILO tādu, kāds tas ir šodien: vienlaicīgi spējīgu apkalpot gandrīz neierobežotu klientu skaitu, ievērojami lētāku un pieejamāku nekā citas alternatīvas. Servisa kvalitāte un ērtības ātri piesaistīja cilvēkus, tādēļ jau pēc 5 mēnešiem tapa KILO.LV (www.kilo.lv) - īpaši pielāgots Latvijas iedzīvotājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!