Foto: Vida Press
Varētu domāt, ka vecpuisim māju sajūtai pietiek vien ar lielu televizoru, ērtu dīvānu un atpūtas zonu, tomēr biezāko maciņu īpašnieki padomājuši ne tikai par to. Piemēram, šī mitekļa saimnieks Robs Kardašjans mitinās šikos apartamentos, kur pietiktu vietas kuplai ģimenītei.

2005. gadā būvētā māja, kur mitinās televīzijas personība, prasījusi šķirties no vairāk nekā diviem miljoniem ASV dolāru, taču iespaidīgā summa atsver ieguldīto, jo mājoklī ir četras lielas guļamistabas, gana plaša viesistaba ar kamīnu, ēdamistaba, virtuve ar salas tipa virsmu un citas ekstras.

Foto: Vida Press

Viena no pievienotajām vērtībām šajā mājoklī ir telpa ar biljarda galdu, taču ne viens vien apskaudīs āra baseinu, uz kuru var aiziet tieši no viesistabas. Līdzās tam ir arī omulīga āra virtuve, kur iespējams uzrīkot kādu grila ballīti vai vienkārši baudīt maltīti svaigā gaisā pie bāra tipa letes.

Foto: Vida Press

Protams, vecpuiša cienīgā mājoklī neiztikt bez ērtas kinozāles, un šeit tā ierīkota visai iespaidīga – televizoram atvēlēta teju lielākā daļa no telpas sienas, kur tas novietots iebūvētā nišā, lai netraucētu dienas gaisma no lielajiem logiem.

Foto: Vida Press

Šikajā miteklī padomāts arī par viesiem, kur tos izmitināt, un kur ar tiem kopā pavadīt laiku. Vai tā būtu telpa ar biljardu, kamīnzāle ar omulīgajiem dīvāniem, ēdamistaba ar lielo galdu, kur noteikti labi raisās sarunas, vai iekšpagalma teritorija pie baseina. Par visu padomāts, lai gan pats iemītnieks, gan viesi allaž justos omulīgi.

Foto no vecpuiša mitekļa:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!