Foto: Vida Press
Gluži vai paradīze zemes virsū – tā varētu dēvēt mākslinieka iespaidīgo īpašumu Palmbīčā. Palmu ielenkumā, okeāna krastā atrodas šikais savrupnams, kura iekšienē var novērtēt ne vienu vien dizaina šedevru, sākot no kolonnām, beidzot ar ķieģeļu griestiem un marmora vannasistabu.

Amerikāņu mūziķis un vairākkārtējais ''Grammy'' balvu saņēmējs Billijs Džoels nudien var lepoties ar savu īpašumu – vairāk kā 1200 kvadrātmetrus plašo mājokli, kura vērtība esot 29 miljoni ASV dolāru. Iespaidīgajā villā ietilpst septiņas guļamistabas, tikpat vannasistabas, taču atsevišķi dzīvojamai mājai ir arī divas nelielas piebūves viesiem, kā arī gana lielas garāžas, kur vietas pietiek četrām automašīnām.

Tā kā māja atrodas okeāna piekrastē, tad šeit dzīvojošie nodrošināti ar ekskluzīviem skatiem diendienā, un tos var baudīt no iekštelpas caur lielajiem logiem, dārza, terases, baseina, āra virtuves vai daudzajiem atpūtas krēsliem, kas izkārtoti visapkārt.

Interjerā izmantotas klasiskas interjera vērtības, piemēram, kolonnas, kas mājoklim piešķir aristokrātisku noskaņu, tāpat nepamanīts nepaliek marmors, kas novērojams vannasistabā, vai antīkās koka mēbeles virtuvē un viesistabās.

Klasiskā stila iezīmes novērojamas arī aksesuāros. Senatnīgas ādas vai auduma mīkstās mēbeles, antīki kafijas un žurnālu galdiņi, grezns ēdamgalds ar pieskaņotiem krēsliem, spožās kristāla lampas, svečturi un citi ne mazāk interjeram nozīmīgi elementi mājoklim piešķir īpašu nozīmi.

Tā kā mājai ir lieli logi, tad visās telpās ir pietiekams dabiskais apgaismojums, kas līdz ar to ļauj izpausties pārējā interjera izveidē. Griesti katrā telpā ir citādi – vienā istabā tie ir ar koka brusēm, bet virtuvē klāti ar ķieģeļiem.

Foto no Billija Džoela villas Palmbīčā:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!