Foto: Vida Press

Ir redzēti daudz un dažādi mājokļi, kas pieder mūsdienās atpazīstamiem cilvēkiem, bet reti kad redzēts, kā izskatās mājokļi, kur kādreiz dzīvojuši ietekmīgi cilvēki, taču šī ir viena no tām retajām reizēm, jo atrādām mājokli, kur savulaik dzīvojis aktieris Čārltons Hestons (Charlton Heston).

Tā kā pārdošanā nonākusi savulaik aktierim piederējusī māja, tad mums ir iespēja ielūkoties, kā tad tajā izskatās, protams, pēc dažām mūsdienīgām pārmaiņām, bet kas joprojām saglabājušas iezīmes no laika, kad tur saimniekojusi pati leģenda.

Ēka celta 1959. gadā, taču tā joprojām izskatās gana ''svaiga'' un mūsdienīga, turklāt lielais plašums ļāvis izpausties arī interjerā, jo kopumā šeit ir piecas guļamistabas un sešas vannasistabas. Aptuveni 470 kvadrātmetrus plašajā mājoklī jaušamas gan mūsdienīgas tendences, gan kaut kas senāks, piemēram, akmens mūra sienas, kas interjeram piešķir interesantākas nianses.

Foto: Vida Press

Viena no iespaidīgākajām telpām mājā noteikti ir bibliotēka, kas izveidota pie ieliektas logu sienas. Šajā telpā ieliektās līnijas novērojamas arī kāpnēs un plauktos, kur šī saskaņotība nepaliek nepamanīta.

Tā kā mājā ir daudz lielu logu, telpās valda ļoti gaiša un saulaina noskaņa. Interesants ir telpu plānojums, jo šeit nebūt nav tas klasiskākais sadalījums – ir vairākas starpsienas, vietām griestos ir dekoratīvas karnīzes, vietām sienas ir pagarinātas, tāpēc telpa no katra stūra izskatās pavisam citādāk.

Foto: Vida Press

Laiskai atpūtai itin piemēroti iekārtota viesistaba ar daudziem mākslas darbiem pie sienas, flīģeli, mājīgu apgaismojumu, interesanta dizaina paklāju un, protams, lieliem logiem.

Leģendārā aktiera mājvietā ir arī foto studija, peldbaseins, tenisa korts, savukārt apkārtnē vērojamas elpu aizraujošas dabas ainavas, kuras var redzēt arī no mājokļa logiem. Mājoklis šobrīd izlikts pārdošanā par 12,25 miljoniem ASV dolāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!