Foto: Vida Press
Tādus savrupnamus, kādi apskatāmi Lasvegasā, šķiet, mūsu platuma grādos nemaz neredzēt, taču ar zinātkāru interesi mums ir iespēja ielūkoties vienā no šikākajiem mājokļiem, kur netrūkst nedz skaistas ainavas aiz logiem, mūsdienīgu un smalku interjera detaļu, kā arī greznības katrā stūrī.

Nedaudz vairāk kā 700 kvadrātmetrus plašajā savrupnamā iekļautas piecas guļamistabas, septiņas vannasistabas, kas katra ar savu atšķirīgo iekārtojumu rada priekšstatu, kas varētu būt jau ieskats no cita mājokļa, tomēr skats aiz loga ar iespaidīgo panorāmu atgādina - tas tomēr ir tas pats mājoklis.

Foto: Vida Press

Šo šiko mājokli izvēlējies slavens iluzionists un burvju mākslinieks, tāpēc nav brīnums, ka mājoklī valda nedaudz maģiska noskaņa, galu galā, ne katra mājās ir vīna skapis, baseins zem klajas debess, kinozāle, elektriskais kamīns un citas ekstras.

Foto: Vida Press

Smalku eleganci šajā mājoklī rada lielie logi, kas dažās telpās izveidoti visas sienas garumā un platumā, ļaujot baudīt iespaidīgus skatus visapkārt jebkurā diennakts stundā.

Foto: Vida Press

Virtuvē, kas ierīkota šajā savrupnamā, gribētu rosīties teju katra saimniece – salas tipa iekārta, akmens masas virsma, profesionālas iekārtas un pats galvenais – plašums. Iluzionista mājoklī izveidots arī SPA, kur līdzās burbuļvannai ir sauna, mīksts dīvāns atpūtai un liels logs, caur kuru vērot ainavu no vannas.

Foto: Vida Press

Aktuālākās mūsdienu tendences ievērotas arī guļamistabas interjerā – gulta ar pagarinātu galvgali vai arī paaugstinātu rāmi, kas telpai piešķir aristokrātiskas iezīmes. Mājas iekārtojumā padomāts arī par ērtībām ārpusē, šeit ieviestas omulīgas dārza mēbeles, saulessargi un citas ērtības gan saulainās dienas, gan zvaigžņotās nakts baudīšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!