Foto: Vida Press
Vieni var tikai sapņot kaut vai par dienu Havaju salās, bet citi paradīzes cienīgā noskaņā pavada laisko ikdienu. Ne viens vien apbrīnos mūziķa Nīla Janga pludmales māju, kur tuvākais kaimiņš ir tirkīza zilais ūdens un vējā plandošās palmas.

Labā ziņa kādam noteikti ir tā, ka šis īpašums ir izlikts pārdošanā, taču par šādu paradīzes pleķīti nāksies šķirties no 24,5 miljoniem ASV dolāru. Pludmales mājiņa laikam nebūs tas piemērotākais apzīmējums, jo īpašumā ietilpst divas mazākas kotedžas, kur izguldīt viesus, vairākas āra terases ar iespēju teju vai dzīvot ārā un pat peldbaseins ar atsevišķu mājiņu pie tā. Tā vien šķiet, ka šajā īpašumā ir viss, ko vien var vēlēties – sākot ar lapenēm dārzā, milzīgām viesistabām un atpūtas telpām, dārza ūdenskritumu un beidzot ar palmu ieskautu dārzu.

Nevarētu teikt, ka lielajā īpašumā vieta netiktu pienācīgi izmantota, jo balkona terase izveidota visā mājas garumā, uz tās ir mīkstās mēbeles, galdi un atpūtas stūrīši, bet par to, kā izskatās mājokļa iekšienē, varam vien nojaust, taču varam būt droši, ka ne mazāk šiki, kā tas ir ārpusē. Vērts pieminēt, ka viena no dzīvojamām istabām vien sasniedz gandrīz 280 kvadrātmetru plašumu, tāpēc varam vien iedomāties, cik liels mājoklis ir kopumā. Galvenajā mājā kopumā esot piecas guļamistabas un četras vannasistabas, turklāt lielākoties visās istabās ir iespēja iziet uz balkona, lai ieelpotu svaigo gaisu un izbaudītu pasakas cienīgo ainavu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!