Foto: Shutterstock
Ko gan var gūt dzīvē ar četrkājaino draugu? Vien izdevumus un papildu pienākumus, iespējams, kāds teiks. Taču suņuks saimnieka ikdienā ievieš ne tikai daudzas praktiskas darbības, bet arī neparastas sajūtas, kuras citādi būtu visai grūti iegūt. Lūk, "Dogtime" un portāla redaktors Maiks Klārks apraksta virkni sajūtu, kuras suņu saimniekam noteikti nebūs svešas. Vai tās vari attiecināt arī uz sevi?

Kad pārnāc mājās

Foto: Shutterstock

Kā tu juties, kad pārnāci mājās, pirms tev vēl bija suns? Mierīgi iegāji pa durvīm, novilki apavus un mēteli, kā arī darba somu, paņēmi no ledusskapja kādu kārumu un apsēdies dīvānā, lai skatītos ikvakara seriālu. Vai līdzīgi? Taču tad, kad mājoklī pacietīgi gaida četrkājainais draugs, pat iepriekšminētās darbības noteikti nenotiks bez suņa līdzdalības.

Ienākšana mājās vien jau ir pārbaudījums. Aste, kas luncinās, un ķermenis, kas tā vien lec pretim tev, nepārprotami liecina, ka četrkājainais draugs tevi ir gaidījis visu dienu un ir ārkārtīgi priecīgs tikties. Pamēģini mierīgi novilkt apavus! Vienu kurpi varbūt izdosies mierīgi nolikt uz grīdas, taču, lai tiktu līdz otrai, būs kārtīgi jāsamīļo sunītis. Vai atceries Dino no multfilmas par aizvēsturisko Flintstonu ģimenīti? Tajā mīlīgais dinozauriņš tā priecājās par Freda pārnākšanu mājās, ka regulāri nogāza saimnieku no kājām. Tikpat lielu, ja ne vēl lielāku, pieķeršanos izrāda arī sunītis. Spēj iedomāties, cik garlaicīgi ir pārnākt mājās, kur tevi nesagaida dzīvnieciņš? Vai atminies, ka varēji mierīgi noģērbties un atpūsties, neuztraucoties, ka jāved pastaigā suns vai viņš jābaro?

Kad tavam īpašumam zūd vērtība

Foto: Shutterstock

Kad labākais 'plecs, uz kā paraudāt' nerunā

Foto: Shutterstock

Kad pastaiga sajūsmina

Foto: Shutterstock

Kad mīlestība dziedē sāpes

Foto: Shutterstock

Kad nevajag pavadīt visu dienu mājoklī

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!