Foto: Shutterstock

Brīvdienas ir paredzētas, lai darbus noliktu pie malas un atvilktu elpu aizraujošos pasākumos. Daudzās Latvijas pilsētās sākusies tūrisma sezonas atklāšana, kā arī gan šajā, gan nākamajā nedēļas nogalē ir iespēja piedalīties jestrās svinības, izzinošos pārgājienos un tematiskos velobraucienos.

Pasākumu klāsts ir patiesi plašs. Ja vēlies doties kādā no organizētajiem velobraucieniem vai pārgājieniem un aktīvā veidā pavadīt brīvdienas, iepazīstot Latvijas dabu, pievērs uzmanību pieteikšanās datumiem.

Tāpat vari ieplānot 19. maiju, lai ar krāšņiem pasākumiem modinātu Daugavas dižo iemītnieku jeb atzīmētu "Sama modināšanas svētkus". Ar šo notikumu tiks atklāta jaunā tūrisma sezona Kokneses novadā. Plašāk par dažādām aktivitātēm lasi šeit.

Ja vēlies doties mierīgā pastaigā pa dabas kādu dabas taku, bet tuvējā apkārtnē visas jau izstaigātas, šajā rakstā atradīsi skaistāko Latgales dabas taku apkopojumu.

Izvēlies sev tīkamāko pasākumu, dodies baudīt brīvdienas jau tagad vai saplāno interesantas aktivitātes tuvākajām nedēļas nogalēm!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!