Uz iespējamiem nākotnes scenārijiem var lūkoties dažādi: var caur personiskās pieredzes prizmu, var, balstoties uz medijos uzzināmo, bet var arī pa simbolisku, intuitīvu ceļu – jautājot kārtīm, rūnām vai citiem "kodētiem" informācijas līdzekļiem. Šogad katra mēneša sākumā ar savām kārtīm runās pieredzējusi taro speciāliste, kura sevi izvēlējusies iepazīstināt kā Hilariona.

"Ar taro kārtīm strādāju aptuveni septiņus gadus – apzināti un koncentrēti. Taču kārtis un citas zīlēšanas metodes man tuvas bijušas jau no bērnības. Jau tolaik biju pārliecināta, ka "izaugšu liela un tad zīlēšu pa īstam". Līdz ar to šis ceļš man liekas pašsaprotams un teju vai šūpulī ielikts," stāsta Hilariona. "Tas palīdz man attīstīties, paraudzīties uz pasauli no ļoti daudziem skatpunktiem, kā arī just gandarījumu, palīdzot citiem atšķetināt lielākas vai mazākas dzīves piespēlētas problēmsituācijas."

Kāpēc tieši taro? "Taro kārtis ļauj ieskatīties sevī, ieraudzīt paslēpto un bieži vien arī atbildēt uz neērtajiem jautājumiem, ko citkārt varbūt izlaistu. Svarīgākais, strādājot ar kārtīm, – būt godīgai pret sevi, jo tad arī kārtis sadarbosies godīgā veidā. Nekas šajā dzīvē nav tikai melns vai balts, kārtis nāk palīgā ieraudzīt nokrāsas detalizētāk, kā arī parāda, kas izceļ ikdienas zīmējuma skaistumu un kas met ēnu uz to.

Taro padoms šim mēnesim – nestāvēt uz vietas, bet riskēt iet jaunus ceļus un būt gataviem jauniem pavērsieniem!
Hilariona

Kārtīm varam uzdot jebkāda veida jautājumus. Klientiem ērtākie nereti ir tie, uz kuriem ir atbildēts ar īsu "jā" vai "nē". Taču šie jautājumi patiesībā atklāj vismazāk. Ko mums dod atbilde "jā", ja, pētot vairāk, sekotu daudzi "bet"? Un kā palīdzētu vienkāršs "nē", ja neuzzinātu, ka tieši "nē" pavērs daudz plašākas iespējas, nekā gaidīts? Tāpēc šāda veida jautājumus izskatu nelabprāt.

Otra mānīgā jautājumu kategorija ir saistīta ar laika jautājumu izzināšanu. Par to manas pārdomas šķetinātas šajā rakstā.

Galvenokārt analizēju situāciju cēloņus, notikumu gaitu, stiprās un vājās puses, kā arī potenciālo iznākumu un citus klienta uzdotos jautājumus. Šāda pieeja piemērojama teju ikvienai tēmai – attiecības, darbs, izvēles, mēneša prognoze, ceļojuma plānošana vai pat kleitas iegāde."

Šoreiz pievērsīsimies februāra – Sveču mēneša pētīšanai.

Februāra mēnesis vienā vai otrā jomā var sasniegt pagrieziena punktu. Kāds to nosauks par slazda vai bezcerības sajūtu, cits uzreiz sajutīs, ka ir vērts uz mirkli piestāt, aizskaitīt līdz 100 un pieņemt citu nostāju un darbības. Lai vai kurā no iepriekš aprakstītajām situācijām tu sevi atpazītu, ir skaidrs, ka tā, kā bijis līdz šim, vairs turpināt nevajag. Ja spurosies pretī, tad vēl vairāk ieslīgsi slazdu mezglos. Tā vietā apbruņojies ar pacietību un esi gatava upurēt novecojušus paradumus un ierasto skatu leņķi. Esi drosmīga ieraudzīt radušos situāciju no pilnīgi cita skatpunkta. Būsi pārsteigta, ka tādi pastāv. Varbūt pat vairāki. Un diezgan droši, ka nesapratīsi, kā līdz tam neaizdomājies agrāk. Tāda nu ir dzīves patiesība – mīkla šķiet elementāra tikai tad, kad uzzinām risinājumu.

Fokusa / darbību nomaiņa var izrādīties diezgan liktenīga. Tā pavērs jaunus apvāršņus. Kādi tie būs, atkarīgs no pašu veiktām izmaiņām. Te der atcerēties, ka aizvien spēkā teiciens: ko sēsi, to pļausi. Līdz ar to, ja iepriekš sētais nav nesis vēlamos augļus, neesi pārlieku emocionāla, nepieķeries senajām tradīcijām, tā vietā saņemies drosmi iepirkt jaunas sēklas vai iemēģināt jaunas metodes ražas gūšanai. Drošsirdīgi, pārliecināti un izlēmīgi!

Taro padoms šim mēnesim – nestāvēt uz vietas, bet riskēt iet jaunus ceļus un būt gataviem jauniem pavērsieniem!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!