Foto: Shutterstock
Saule nule kā iegājusi Dvīņu zīmē – sveicināti, jubilāri! Lai dzīvo dzimšanas dienas tortes un svecītes, un arī lieliskā figūra, kurā pēc tam būs jāierakstās zodiaka zīmei, kuras tiešais pārvaldnieks ir vieglais un izveicīgais debesu "velniņš" Merkurs!

Lielā mērā Dvīņu apetīte atkarīga no noskaņojuma – nav garastāvokļa, sākas prāta uzkurināta rijība – pat nepiedomājot, ko samest "bunkurā"! Tiesāts tiek viss pēc kārtas. Dvīņi ir tie, kuri regulāri pārēdas, viņi vienkārši mazāk (vai vispār nemaz) kontrolē apēstā apjomus. Viss vienā putrā – tieši Dvīņi ir tie, kuri izdomāja izteicienu, ka vēderā jau tāpat viss samaisās…!

Dvīņi reti kad ir izsmalcināti gardēži, taču labu, vai sliktu ēdiena kvalitāti novērtē momentā: viņi perfekti zina, kas ir garšīgs un kas ne. Dvīņi nav konservatīvi, pagaršot patīk visu, kas nekust, – aiz ziņkārības, lai gūtu jaunu pieredzi, lai dzīvē ieplūdinātu vairāk izteiksmīguma. Svešās zemēs vienmēr labprāt izmēģina vistrakākās ēdienu kombinācijas pat visapšaubāmākajās vietās.

Paši labi gatavo, viegli un ar prieku, nekad nečīkst, ja jāmizo tupenīši, pat ja tas ir vesels spainis uz ēdienreizi: pieķeras, un viss – darbs nodarīts! Piņķerēties gan nepatīk, ar vēja kūkām diezin vai gribēs ķēpāties. Svarīgi, lai receptes ir vieglas, ātri uztveramas un mudīgi pagatavojamas.

Diētas patīk! Tās Dvīņi burtiski dievina! Visticamāk, ka, tieši pateicoties Dvīņu neremdināmajām alkām pēc jaunā, pasaulē ir radīts (un to skaits nemitīgi aug!) tik daudz diētu. Nu kurš gan cits, ja ne Dvīņi spētu izdomāt un momentā aizmirst? Kas gatavs – jālaiž tautās, un var jau ķerties nākamajai kampaņai pie ragiem! Atceries taču rindas no Maksa un Morica – pirmais nedarbs nu ir beigts, bet te otrs tiek jau steigts...

Dvīņu konstitūcija (fiziskais ķermenis) nav tendēta uz liekā uzkrājumiem. Viņiem vienkārši nav laika kļūt resniem! Turklāt metabolisms tiešām ir krietni ātrāks nekā citām zīmēm. Ēdiens burtiski izgaist, pat ne sadeg – tas vienkārši izkūp gaisā! Dvīņi varētu arī neēst vispār, viņiem pietiktu ar ieelpotu ēdiena aromātu. Joks, protams, bet – tieši Dvīņu zīmes pārstāvjiem visvairāk aizmirstas paēst, tātad – viņi iztiek no svaiga gaisa. Pie tam tas viņu formu nebojā. Izlaistās ēdienreizes par labu nenāk, kaut vai fastfood (arī nekāda vaina!), bet savas piecas reizes dienā Dvīņiem vajadzētu uzkost. Tieši tā – uzkost, jo Dvīnis dievina visādus furšetus, zviedru galdus un "snekus" pa rokai (pie televizora, datora, gultā). Galvenais, lai dažādība.

Ja nu tomēr liekais ir uzkrāts – ļoti der darbs grupā ar kādu teorētiķi priekšgalā. Toties viss ātri apnīk, un ilgāk par divām nedēļām tādu kopu apmeklēt neizdosies – jāskrien tālāk, jo pasaulē taču vēl ir tik daudz interesantā! Kad lai visu pagūst?

Svars nost nāk viegli un ātri – tieši divu nedēļu (nu labi, daži spēs noturēt uzmanību arī 21 dienu!) pietiks, lai atbrīvotos no vienas otras riepiņas.

Dvīņu vasaras (2016) aktuālākā diēta:

Daudz saules, gaisa un ūdens pelžu, viss vienā skriešanā (pa galvu pa kaklu), maz gaļas, daudz augļu. Pa vidam kāda salātlapa, gurķis un redīsi. Ar krējumu, skābo.

Ā, maize vēl – vieglā, graudu, ar sēkliņām – Dvīnis netvīkst pēc dabiskās melnmaizes, labprāt uzgrauž galetes un kliju sausmaizītes (starp citu – Dvīņu pašu integrēts produkts).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!