Foto: Shutterstock
26. maijā vārda dienu svin Eduards, Edvards, Edvarts un Varis. Sirsnīgi sveicam! Bet – kā mūsu gaviļnieku raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija?

Eduards (1)

Sievišķās enerģijas vārds, kas enerģētiski uzlādē un padara spēcīgākas tā nēsātāja emocijas. Eduards ir bērnišķīgs, jūtīgs, taču apveltīts ar divkāršo loģiku. Viņš ir spītīgs un mērķtiecīgs, ar vēlmi visu darīt pa savam un galu galā savu panāks. Vārdā ir sargeņģeļi, kas ļauj dzīves laikā realizēt talantu un kļūt par veiksminieku.

Edvards (3)

Sievišķās enerģijas vārds ar iekšēju vīrišķo enerģiju, tas padara cilvēku mērķtiecīgu un aktivizē juteklību. Edvards ir labs analītiķis, intelektuāls, lietišķs, loģisks, prātīgs un saimniecisks. Viņš ir sava ceļa gājējs ar vēlmi atšķirties. Vārdā ir sargeņģeļi, kas ļauj dzīves laikā realizēt talantus un kļūt par veiksminieku.

Edvarts (7)

Sievišķās enerģijas vārds. Edvarts talantīgs, loģisks, lietišķs, spītīgs, ar vēlmi būt pirmajam. Viņš ir aktīvs, kustīgs, izturīgs, iekšēji vīrišķīgs un stabili stāv uz zemes. Vārds kalpo kā sargeņģelis, ļauj Edvartam realizēt talantu un kļūt par veiksminieku.

Varis (6)

Vīrišķās enerģijas vārds. Varis ir ļoti vīrišķīgs, gudrs, loģisks, lietišķs, prot saimniekot. Kaut arī iekšēji jūtīgs, viņš ir aktīvs, izturīgs, ar biezu ādu. Varis ir mērķtiecīgs un spītīgs, zina, ko grib, un dzīvē savu panāks. Vārdā ir arī sargeņģelis, kas ļauj realizēt talantu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!