Foto: Shutterstock
15. jūnijā vārda dienu svin Baņuta, Žermēna, Vilija un Vits. Līdz ar sirsnīgu sveicienu pastāstīsim, kā mūsu gaviļnieku raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Baņuta (3)

Sievišķās enerģijas vārds, kas savieno ar Kosmosu un palielina dzīves enerģiju. Baņuta ir nemiera gars, atšķirīga no citiem. Viņa ir sievišķīga, pievilcīga, jūtīga, emocionāla un taisnīga, apveltīta ar līderes dotībām. Sargeņģeļa vārdā nav, tas dzīvē jānopelna pašai.

Žermēna (7)

Sievišķās enerģijas vārds, kas kalpo kā sargeņģelis. Žermēna ir atšķirīga no citiem, gudra, aktīva un taisnīga (bet arī spītīga). Viņa ir talantīga un jūtīga. Daudzi Žermēnu uzskata par pievilcīgu.

Vilija (1)

Sievišķās enerģijas vārds. Vilija ir gudra un loģiska, aktīvi uzņem informāciju. Viņa ir aktīva, izturīga un spītīga, darīs visu pa savam, jo ir vēlme būt pirmajai. Sargeņģeļa vārdā nav, tas dzīvē jānopelna pašai.

Vits (8)

Vīrišķās enerģijas vārds. Vits ir gudrs, aktīvs, enerģisks un izturīgs, viņš stabili stāv uz zemes. Viņš ir mērķtiecīgs, spītīgs un neatlaidīgs. Vārdā ir sargeņģelis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!