Foto: Shutterstock
Dziednieki uzskata, ka katru gadu noteiktos datumos visās ūdenskrātuvēs – gan dabiskajās, gan mākslīgajās – ūdens maina "dzīvīgumu". Pirmo reizi tas notiek 19. janvārī, no pusnakts līdz līdz pulksten trijiem, un tas ir "nedzīvais" ūdens. Šim ūdenim piemīt spējas iznīcināt organismā visu traucējošo. Otro reizi gadā ūdenim dziednieciskais spēks ir Kupalas naktī uz 7. jūliju, arī tāpat no pusnakts līdz līdz pulksten trijiem. Tas ir "dzīvais" ūdens.

Abu dziedniecisko ūdeņu lietošanas shēma ir gaužām vienkārša – jaunveidojumu gadījumā, brūču un citu kaišu ārstēšanai dzer nedzīvo ūdeni – kļūs labāk, bet pēc tam dzer dzīvo ūdeni – un kļūs pavisam labi, jo tas paātrina dzīvības un atjaunošanās procesus.

Georgijs Lisenko, kurš savulaik vadījis Ūdensdziedniecības katedru Tautas medicīnas un dziedniecības akadēmijā Krievijā un ir sarakstījis par šo tēmu vairākas grāmatas, vietnē "Paralife.narod.ru" uzsver, ka ne dzīvais, ne nedzīvais ūdens neārstē atsevišķu kaiti, bet gan visu organismu kopumā:

  • nedzīvais ūdens šķīdina un izvada no organisma sāļus, šlakvielas un dažādas infekcijas,
  • dzīvais ūdens normalizē skābuma līmeni, asinsspiedienu un vielmaiņu.

Dzerot vai veicot kādas citas procedūras ar dzīvo un mirušo ūdeni, jāņem vērā, ka būtisks ir arī dvēseles stāvoklis. Šajā laikā atbrīvojies, kļūstot jūtīgāks un iedarbībai atvērtāks, un domās seko ūdens iedarbībai uz organismu. Ja to veiksi pa roku galam, bez emocijām, uz rezultātu vari necerēt!

Evanģēlijā teikts – kad Jēzus tika sists krustā, tad otrajā dienā Marija un Magdalēna nesa viņam dzīvo ūdeni, lai dziedinātu... Tātad jau tolaik bija zināms par brīnumaino ūdeni!

Kā vairums dziednieku, arī Lisenko uzskata, ka organismā galvenais ir balsta–kustību aparāts un mugurkauls. Tādēļ viņš piedāvā divu mēnešu ārstēšanas kursu vispārējai veselības uzlabošanai.

Pirmajā mēnesī pirmās 10 dienas pārmaiņus jādzer dienu dzīvais un dienu – nedzīvais ūdens: pa 150 g pusstundu pirms ēšanas. Kakla–krūšu apvidus osteohondrozes gadījumā uz nakti sagatavo kompresi, lina audumu mērcējot tajā ūdenī, kuru tajā dienā dzer. Kompresei jāsniedzas no kakla augšdaļas līdz lāpstiņu apakšējai daļai, platumā – līdz plecu locītavām.

Nākamās 20 dienas dzer tikai dzīvo ūdeni.

Otrajā mēnesī pirmās 10 dienas tāpat ar dzīvo un nedzīvo ūdeni ārstē radikulītu. Šajā gadījumā kompresei jāsniedzas no lāpstiņām līdz pat asteskaulam, platumā – līdz gurnu locītavām.

Pēdējās 20 ārstēšanās dienas atkal dzer dzīvo ūdeni.

Tādējādi pirmā mēneša laikā tiek dziedinātas krūškurvja slimības un ateroskleroze, bet otrajā mēnesī – uroģenitālie orgāni un gremošanas trakts.

Kad kūre pabeigta, var sākt domāt arī par slimību profilaksi:

  • pusstundu pirms brokastīm izdzert 100 g nedzīvā ūdens un kārtīgi izskalot aizdeguni,
  • pēc brokastīm ieteicams izskalot muti ar nedzīvo ūdeni un tad vēl 15–20 minūtes nedzīvo ūdeni paturēt mutē,
  • pusstundu pirms pusdienām un vakariņām jāizdzer 150 g dzīvā ūdens,
  • būtu labi uz naktsgaldiņa turēt 100 g nedzīvā ūdens, ko izdzert, ja pamosties naktī.

Nu ko – uz veselību laikam jāierauj!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!