Foto: Shutterstock
Līdz galam šis fenomens nav izprasts un vēl jo mazāk – zinātniski izskaidrots, taču katru gadu naktī no 18. uz 19. janvāri (no pusnakts līdz pulksten 3:00) ūdens avotos, upēs, akās un pat krānos iegūst īpašības, kas ļauj to izmantot dziedniecībai – iekaisumu un jaunveidojumu, ādas slimību un brūču dziedināšanai.

Dziednieki to dēvē par nedzīvo ūdeni, jo šim ūdenim piemīt spēja attīrīt no liekā, stabilizēt un konservēt dažādus organismu graujošus procesus.

Šādu dziedinošu ūdeni var glabāt ilgi – gadu un pat ilgāk, un tas nesasmok, nemainās tā garšas īpašības. Ar lietošanu dziednieki iesaka nepārspīlēt – vairāk par litru diennaktī dzert nebūtu vēlams. Ja ir pieejams dzīvais ūdens (tas, savukārt, jebkurā ūdenstilpē pasmeļams 7. jūlija naktī), var šos abus dabas dotos labumus kombinēt 14 dienu atveseļošanās kursā – ik dienu no rīta un vakarā izskalot mutes dobumu ar nedzīvo ūdeni un pēc tam izdzert glāzi dzīvā ūdens organisma nostiprināšanai.

"Ja pa ķērienam nav trauku, kuros iepildīt dziedniecisko ūdeni, vismaz vannā šajās trīs stundās ieiet būtu vērts – kaut vai lai atbrīvotos no liekā, nomācošā, bremzējošā, kas "ieviesies" fiziskajā un arī emocionālajā ķermenī. Šogad dziednieciskā ūdens nakts iekrīt 10. Mēness dienā, kura skaitās vislabākā pirts diena, tāpēc vēl jo vairāk iemeslu nodibināt kontaktu ar Ūdens stihiju," uzskata astroloģe, Dzīvesziņas gadagrāmata 2016 sastādītāja Aija Austruma.

"Ūdens ir informācijas nesējs, kas spēj kopēt un saglabāt sevī visu to priekšmetu uzbūvi, ar ko saskaras. Tas atceras pat skaņas un intonācijas! Arī cilvēka smadzenes sastāv 90% no ūdens. Ūdens molekulas ir kristāliskas, tāpēc informācija ūdenī labi saglabājas, to viegli programmēt, uzlādēt ar sajūtām," stāsta bioenerģēts Pēteris Lejiņš (Daugavietis).

Cilvēki, kuri prot darboties ar enerģijām, tādu strukturētu ūdeni var arī paši uztaisīt jebkurā laikā. Molekulāri ūdeni uzlādējot, var mainīt tā bioķīmisko sastāvu, krāsu, dzidrumu – kvalitātes, kuru pārmaiņas iespējams izmērīt.

Ļoti lielā mērā ūdens ir kolektīvās domas produkts – apzinoties vai ne, mēs to programmējam. Jo vairāk cilvēku domās, jo labāk doma nostrādās, un tas attiecināms arī uz šo nedzīvā ūdens fenomenu, uzskata Daugavietis. "Senos laikos dzīvā un mirušā ūdens naktis bija parastas naktis, līdz kāds šamanis vai viedais ielika ūdenī savu spēcīgo domu, šī doma nostrādāja, valodas par brīnumaino izdziedināšanos izplatījās tuvu un tālu, un tā tas vēsturiski veidojās. Tagad tas jau ir ierakstīts kaut kur debesīs (vai vismaz uz zemes) un tiešām darbojas," Daugavietim ir savs skaidrojums par dziednieciskā ūdens izcelsmi. "Pašlaik tikai neliela cilvēces daļa tam tic, bet, ja ticētu visi, efekts būtu vienkārši grandiozs!"

Bioenerģēts Lejiņš piekrīt, ka arī gadalaiki, Mēness fāzes un Saulgrieži iespaido ūdens enerģētiku, bet lielākoties ūdens programmējošās īpašības veidojas kopā ar cilvēka domu. Un, ja reiz mums ir dota tāda spēja – ar domu mainīt savu realitāti –, kāpēc gan to neizmantot, īpaši laikā, kad mūsu domai pievienojas kolektīvās domas spēks?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!