Mēness dienas iekļautas daudzos kalendāros, arī mūsu Mēness kalendārā tās ir. Katrai Mēness dienai ir savas ieteicamās un savas nevēlamās aktivitātes, un tas, cik meistarīgi esam iekļāvušies katras dienas enerģijās, atspoguļojas dzīvē vispār, bet veselībā – jo sevišķi. Par Mēness dienu ietekmi konsultē portāla www.magplus.ru speciālisti. Seko Mēness kalendāram un secini pats, vai zemāk minētais ir tiesa!

Ar 1. Mēness dienu saistīta virsdegune, acis, smadzenes un seja. Ja šajā dienā tev kaut kas uzmetas uz sejas vai ja tu savaino galvu, tātad neesi izpildījis 1. dienas prasības.

2. Mēness diena saistīta ar muti, lūpām, zobiem un aukslēju augšējo daļu. Šajā dienā ieteicams labot zobus, ja vien tā nesakrīt ar Mēnesi Auna zīmē. 2. Mēness dienas neizmantotā enerģija noved pie paradontozes un zobakmens. Slikta Saturna gadījumā cilvēks var pārklāties ar ēdi.

Ar 3. Mēness dienu saistīts kakla centrs. Vēlams izpildīt procedūras un pamasēt ausis un pakausi. Uz pakauša var uzlikt sinepju plāksteri.

Ar 4. Mēness dienu saistīta balsene. Ja cilvēks nepareizi izmantos enerģiju, cietīs no osteohondrozes. Ieteicams dziedāt skaņas un mantras.

Ar 5. Mēness dienu saistīts barības vads. Nepareiza enerģijas izmantošana rezultēsies ar sliktu dūšu un vemšanu. Šī astrālā saindēšanās var novest pie kuņģa–zarnu trakta saslimšanām.

Ar 6. Mēness dienu saistīti augšējie elpceļi un asins plazma. Ieteicamas procedūras elpceļu attīrīšanai. Nepareiza enerģijas izmantošana var novest pie bojātas asins formulas un astmas.

Ar 7. Mēness dienu saistītas plaušas. Ja cilvēks nepareizi izmantos enerģiju, var sākt sāpēt kakls un rasties pneimonija. Plaušas saistītas arī ar rokām, tādēļ šajā dienā vēlams tās noslogot.

Ar 8. Mēness dienu saistīts kuņģis un perifērā nervu sistēma. Nepareizi izmantojot enerģiju, var sākt sāpēt kuņģis, rasties iekšēji drebuļi un svilt ausis.

Ar 9. Mēness dienu saistītas krūtis. Ja neievērosi tradīcijas, var sāpēt krūšu kauli un rasties spiedoša sajūta, kas var pāriet neiralģijā vai pat stenokardijas lēkmē.

10. Mēness dienas orgāns ir krūšu kauli. Nepareiza enerģijas izmantošana var novest pie imūnisistēmas traucējumiem un onkoloģiskām saslimšanām, visbiežāk – dzimumorgānu, vīriešiem – prostatas.

Ar 11. Mēness dienu saistīts mugurkauls. Nepareiza dienas enerģijas izmantošana var radīt sāpes mugurkaulā. Ja tas sāk sāpēt 11. Mēness dienā, noteikti jāattīrās.

12. Mēness dienā vēlams veikt sirdi un plaušas attīrošas procedūras. Profilakses nolūkos ieteicamas atkrēpojošas tējas, kas veicina augšējo elpceļu attīrīšanu.

Ar 13. Mēness dienu saistīts aizkuņģa dziedzeris. Dienas enerģijas nepareizas izmantošanas zīme ir roku krampji.

Ar 14. Mēness dienu saistīts zarnu trakts. To vēlams attīrīt, taču labāk ar caurejas līdzekļu palīdzību, nevis klizmām.

Ar 15. Mēness dienu saistīts aizkuņģa dziedzeris un diafragma. Nepareiza enerģijas izmantošana var izsaukt kuņģa sāpes, bet sliktākajā gadījumā – gastrītu vai čūlu.

Ar 16. Mēness dienu saistīta liesa, kuru nepieciešams tīrīt. Nepareiza šīs dienas enerģētikas izmantošana, kliegšana un niknums veicina asins slimības.

Ar 17. Mēness dienu saistīta endokrīnā sistēma, hipofīze, nieres un virsnieru dziedzeris. Šajā dienā vēlams lietot urīndzenošus līdzekļus.

Ar 18. Mēness dienu saistītas nieres, kuras ieteicams tīrīt. Šajā dienā ieteicams apmeklēt pirti un attīrīt ādu.

Ar 19. Mēness dienu saistīta naba, taisnā zarna, apendikss un S veida zarna. Ja radušies aizcietējumi vai apendicīta saasinājums, tas nozīmē, ka tev prātā slikti nolūki, ar kuriem jāstrādā.

Ar 20. Mēness dienu saistītas lāpstiņas, muguras augšdaļa un vēderplēve. Nepareiza dzīvesveida pazīme var būt kakla un skausta tirpšana.

Ar 21. Mēness dienu saistītas aknas un organisma asinsrades funkcija. Ja cilvēks nestrādā ar sevi un nemainās, tas noved pie aknu darbības traucējumiem, hepatīta un asins sastāva izmaiņām.

Ar 22. Mēness dienu saistīta gūžas, krusti un mugurkaula lejasdaļa. Nepareiza enerģijas izmantošana var radīt sāpes jostasvietā, radikulītu un muskuļu slimības, var sāpēt gūžu locītavas. Šajā dienā nav ieteicamas straujas kustības, sevišķi jostas vietā.

Ar 23. Mēness dienu saistīts mugurkauls. Ieteicami vingrinājumi mugurkaulam un manuālā terapija. Ja tiek nepareizi izmantota dienas enerģija, var rasties furunkuli.

Ar 24. Mēness dienu saistīts ānuss. Nerealizēta enerģija var kļūt par iemeslu taisnās zarnas saslimšanām.

26. Mēness dienā ieteicama atturība un atpūta. Nedrīkst raut zobus. Ieteicama masāža un pirts procedūras, jo ar sviedru izdalīšanos notiek attīrīšanās.

Ar 27. Mēness dienu saistīts tromboflebīts un leikoze. Šajā dienā nedrīkst pārēsties.

Ar 28. Mēness dienu saistītas acis un galvas smadzenes. Ļoti vēlamas attīrošas procedūras acīm. Neizmantotā enerģija var rezultēties asinsspiediena izmaiņās.

Ar 29. Mēness dienu saistīta taisnā zarna un ānuss. Hemoroīdu saasinājums šajā dienā liecina, ka tev ir slikta aizsardzība. 29. Mēness dienā nedrīkst veikt nekādas taisnās zarnas procedūras un injekcijas sēžas muskulī.

30. Mēness dienā ieteicama viegla barība. Nepareiza enerģijas izmantošana atspoguļosies kā alerģija un smaka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!