Katrai zīmei ir savi plusi un savi mīnusi, savas labās īpašības un savi dresējamie "tarakāni". Piedāvājam koncentrētu kopsavilkumu par Strēlnieka zīmes pārstāvjiem*.

Strēlnieks ir visdāsnākais, sabiedriskākais un sirsnīgākais cilvēks pasaulē – vismaz tikmēr, kamēr auditorija viņā klausās pavērtu muti, sajūsminās par katru viņa asprātību un no sirds apbrīno Strēlnieka erudīciju un plašo redzesloku. Bet pamēģini kaut ko no Strēlnieka teiktā apšaubīt! Tad redzēsi, ka Strēlniekam īstenībā ir ļoti īss tolerances deglītis, un paciest savas ideoloģijas neatzīšanu par vienīgo pareizo zem saules Strēlnieks nebūt negatavojas. Ja gribi paturēt draugu, kurš prot sapurināt, sarīkot vistrakulīgāko ballīti, regulāri atcerēties tevi jubilejā, tad vienmēr radi iespaidu, ka piekrīti Strēlniekam par vismaz 90 procentiem, un pārējie 10 procenti lai paliek tavā prātā, bet nenonāk valodās.

Strēlnieks ir nasks uz ceļošanu un tīri labi prot iejusties citas kultūras "ādā", viņš arī žigli saprot, kas no ārzemju pieredzes būtu izmantojams tēvzemē, un vēl labāk viņš mācēs paskaidrot, kā tas varētu uzlabot konkrēta laikabiedra dzīves kvalitāti. Daudzi Strēlnieka ieteikumi ir vērā ņemami (un pilnīgi visi – labi domāti!), taču rēķinies, ka, reiz devis padomu, Strēlnieks rūpīgi sekos, vai tu to pildi, un no sirds apvainosies, ja nebūsi viņa vārdus ņēmis par pilnu.

Strēlnieku kaitina: atrašanās piespiedu izolācijā vai tādā kompānijā, kur visi pārējie ir izglītotāki un pieredzējušāki par viņu.

Strēlnieku iepriecina: iespēja uz citiem palūkoties, sevi parādīt un iepazīstināt visus, kam čaklums klausīties, ar savu vīziju par gaišākas nākotnes priekšnoteikumiem.

Iekšējā nepieciešamība: sasniegt jaunus apvāršņus.

Plusi: godīgs, atklāts, devīgs, zinātkārs, optimists, vizionārs, piemīt plašs redzesloks. Labāks kā mīļākais nekā dzīvesbiedrs.

Mīnusi: paviršs, neapdomīgs, plātīgs, kategorisks, vispārina, viegli tērē svešu naudu.

* Jāņem vērā, ka par tipisku Strēlnieku kādu var nosaukt vien tad, ja viņa dzimšanas kartē šajā zīmē papildus Saulei ir vismaz divas planētas un/vai uzaustošā zīme (ascendents) ir Strēlniekā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!