Mūsu visnotaļ dinamiskā mentālā enerģija, kuru pārstāv Merkurs, jau atkal maina savu dabu un no 12. novembra līdz 2. decembrim izpaudīs sevi caur ideālistisko un optimistisko Strēlnieka zīmi. Priekšplānā izvirzīsies dažādi filozofiskie koncepti, reliģiskās pārliecības, pēc iespējas augstāku un specializētāku zināšanu apguve. Domas grozīsies ap nepieciešamo izaugsmi un attīstību visās centrālajās dzīves tēmās, un tieši tas ir šā laika fokuss.

Tuvākās nedēļas var tikt pavadītas kādas diezgan vērienīgas idejas varā, kuras virzienā mūs vienlaikus vedīs gan iekšējais impulss, gan augstākā gudrība. Kā bultas trauksimies šīs idejas izpratnes un realizācijas virzienā, un šeit neiet runa par neapdomīgu traukšanos, bet gan iekšējās gudrības, iekšējās uguns radītu intensitāti, ar kādu mēs tiecamies uz savas vīzijas realizāciju. Katram no mums būs iespēja ievirzīt šo mentālo spēku tajā gultnē, kas ir saskaņā ar individuālo dabu un šābrīža dzīves aktualitātēm – kā studiju vai ceļojumu plānošana, biznesa attīstības scenāriju izskatīšana, iekšējā izaugsme un ne tikai.

Šajā laikā būs raksturīga:

  • aizraušanās ar kādām filozofiskām vai reliģiskām idejām vai pasaules uzbūves konceptiem;
  • "domāts – darīts!", sevišķi laikā no 12. līdz 20. novembrim;
  • Strēlnieka zīmei neraksturīga nopietnība un praktiska sīkumainība periodā no 21. Līdz 25. novembrim;
  • ārēji būsim daudz optimistiskāki savās domās un runās, savukārt iekšēji – diezgan nopietni, apņēmīgi, koncentrējušies un mērķtiecīgi.

Tipiskie šā perioda riski būtu pārsteidzīgi spriedumi un smalko detaļu palaišana garām vai augstu filozofisku konceptu nonivelēšana līdz vienkāršu ziņkārību apmierinošam līmenim, tomēr šajās nedēļās tie nebūs tik izteikti dēļ piezemētā, sistēmiski apdomīgā Saturna klātbūtnes Strēlnieka zīmē.

Tādēļ šo periodu es ieteiktu izmanot, lai:

  • vismaz idejiski izvirzītu konceptu, ideju vai vīziju tam, kas būs tava nākamā individuālā attīstības cikla idejiskais pamats;
  • iegūtu atbildes uz daudziem taviem – "kāpēc?", lasot, mācoties vai prasot padomu kādam zinātājam;
  • pārvērst informāciju patiesās zināšanās un dziļā izpratnē;
  • būvētu jaunu "dzīves platformu", kas būs stabils pamats, uz kā balstīt savas jaunās ieceres un attīstības plānus;
  • izvirzītu jaunas idejas, kā paplašināties, iegūt klientu atsaucību un atzinību, īpaši laikā no 20. līdz 24. novembrim;
  • studenti veiksmīgi apgūtu jaunu vielu, rakstītu diplomdarbus un nokārtotu studiju pārbaudījumus;
  • idejas un domas, kas jau būs noformulējušās un ieguvušas kādu konkrētu formu un ievirzi, laikā no 24. līdz 28. novembrim varētu strauji realizēt vai pie vajadzības pielabot;
  • izstrādātu jaunus iedvesmojošus lekciju materiālus, sāktu grāmatas rakstīšanu, izplānotu jaunu ceļojumu maršrutu u.tml.

Šis ir sevišķi produktīvs laiks visiem tiem cilvēkiem, pie kuriem parasti vēršas pēc padoma, – augstskolas pasniedzējiem, izdevējiem, gidiem, mācītājiem, filozofiem, guru un ne tikai.

Gūsti maksimumu no tuvāko nedēļu planetārajām enerģijām, veltot laiku domām un apcerei gan par sevis paša, gan arī profesionālās darbības un biznesa attīstību un izaugsmi. Galu galā laiks ir tiešām pateicīgs saprātīgu attīstības plānu būvēšanai visos virzienos.

Lai izpratnes dziļums un ideju lidojums!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!