Foto: Shutterstock
Ar 9. novembri Marss pāriet brīvību mīlošajā Ūdensvīra zīmē, kurā darbosies līdz pat 20. decembrim. Bet pagaidām lūkosim, kā iekļauties šīs aktīvās planētas ritmos novembrī un kuros virzienos būtu vērts ieguldīt savus spēkus.

Pēc disciplinētās un kārtību mīlošās Mežāža zīmes, caur kuru Marsam ejot, no mums tika prasīta pakļaušanās likumiem un normām, ilgtermiņa plānošana un principialitāte, tagad varam uzelpot mazliet brīvāk. Ja iepriekš mums bija jāpiespiež sevi kaut ko mainīt un viss nācās grūti un ar milzu piepūli, tad ar 9. novembri pamazām kļūs vieglāk, jo planētu stāvoklis attiecībā uz mūsu rīcības brīvību kļūs labvēlīgāks un bez piespiedu rakstura. Vairāk sajutīsim dažādas izvēles, un tikai no mums pašiem būs atkarīgs, vai izmantosim tās iespējas, kas pašas nāk klāt, bet dažas atrodas rokas stiepiena attālumā.

Kā jau parasti, būs dienas, un konkrēti, 13., 20. un 27. novembris, kad mums jāuzmanās, lai ar savu rīcību nenovestu sev tuvos cilvēkus līdz asarām, bet viss pārējais laiks solās būt visnotaļ pozitīvs.

Galvenie darbības virzieni Marsam Ūdensvīra zīmē:

  • vairāk koncentrēsimies uz dažādiem projektiem, gabaldarbiem, nekā standarta darbalaiku,
  • liela nozīme būs rīcības brīvībai, svarīgi būs sajust, ka mums uzticas, nevis kontrolē,
  • lielāku vērtību iegūs intelektuālais darbs (darbs ar smadzenēm) nekā fiziskais,
  • labs laiks radošo profesiju pārstāvjiem, jo mūs apmeklēs spontānas idejas un arī iespējas, kā to visu ievirzīt praktiskā gultnē. Ķersim idejas, mirkļa uzplaiksnījumus!
  • lielu uzmanību pievērsīsim nākotnes tehnoloģijām, dažādiem tehniskiem uzlabojumiem, progresam,
  • dažkārt varam sajust spontānu vēlēšanos visu mainīt tūlīt un uzreiz, dažiem noskaņojums būs tīri dumpiniecisks,
  • vairāk tiksimies ar draugiem un domubiedriem, organizēsim kopīgus pasākumus, iespējams, izjutīsim vēlēšanos pieteikties kādās interešu grupās, piemēram, korī, deju kolektīvā vai valodu kursos,
  • gribēsim paveikt ko vairāk nekā tikai priekš sevis, domāsim par savu ieguldījumu sabiedrības labā, uzņemsimies papildu pienākumus kādas sabiedrības daļas vai grupas interesēs,
  • kļūsim iecietīgāki pret atšķirīgu viedokli un uzskatiem,
  • pieļausim domu, ka ikkatrs no mums ir unikāls un var izcelties ar savu īpašo dzirksteli,
  • un, protams, humors (arī veselīgs sarkasmiņš) ir viens no galvenajiem Ūdensvīra instrumentiem, kas palīdz uzturēt draudzīgu un nepiespiestu gaisotni.

Jau no 17.novembra daudzi no mums aizdomāsies par kādu tālāku ceļojumu, būs arī labas iespējas sadarbībai ar ārzemēm un ārzemniekiem. Lai gan dažiem tas nozīmēs vienkārši daudz darba, tas tomēr nāks ar prieku un gandarījumu. Lieliskas iespējas redzesloka paplašināšanai, tādēļ varam droši pieteikties mācībām vai kvalifikācijas celšanas kursiem.

No 26. novembra jātur acis vaļā, jo mums var pēkšņi pavērties jaunas un negaidītas darba iespējas, būs jāķer mirklis, izdevība. Iespējami dažādi darījumu braucieni ne tikai tuvējā apkārtnē, bet arī ārzemju komandējumi. Katrā ziņā darba meklētājiem būs, no kā izvēlēties, turklāt spēsim izvēlēties visu to labāko, balstoties uz tīri loģiskiem un praktiskiem apsvērumiem.

Lai izdodas! Šis ir brīnišķīgs laiks!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!