Foto: Shutterstock
Kamēr dailes un gaumes valdniece Venera meklē piedzīvojumus aizrautīgajā Strēlnieka zīmē (tātad – līdz 12. novembrim), mūsu tēls būs pakļauts brīvdomīgām pārmaiņām, savukārt pēc tam, iemaršējusi nopietnajā Mežāzī, Venera kļūs aplam prātīga, un lielāka loma būs funkcionalitātei un modes "reglamentam". Bet nu – par visu pēc kārtas.

Frizieris

Dienas, kad vislabāk ieplānot frizūras pārvērtības, ir no 19. līdz 23. novembrim, savukārt labāk būtu, ja matus neaiztiktu 9. un 10., 17. un 19. novembrī (toties vaksēt un epilēt šajās dienās ir maza jēga).
Ir tāds ticējums, ka Pilnmēnesī kaut drusciņ jāapgriež matu gali, lai nogrieztu uzkrāto negatīvu. Tad, lūk, Pilnmēness būs 14. novembrī, kas skaistuma lietām tīri labi piemērota diena!

Manikīrs

Ideālās dienas nagu glītuma atjaunošanai ir 4., 5. un 6. novembrī, kad Mēness viesojas Mežāža zīmē, savukārt 15. un 16. novembrī nagus aiztikt nevajadzētu. Faktiski arī 17. un 18. novembris nav draudzīga diena ienadžu apkopšanai, bet lakot un dizainēt var droši.

Pedikīrs

21., 22. un 23. novembris ir dienas, kad pēdu aprūpei Mēness visdraudzīgākais, – sākot no vienkāršas kāju nagu apvīlēšanas līdz pat pēdu masāžai un podologa apmeklējumam.

Kosmetologs

Ādas elastību nostiprinošas, barojošas un atjauninošas maskas liekam 4., 5., 6., 8. un 13. novembrī, savukārt ādu attīrošas procedūras procedūras veicam 22., 23. un 27. novembrī

Savukārt cīņai ar nevēlamiem matiņiem piemērotāks būs 4.–6. novembris.

Par skaistumkopšanai piemērotākajiem laikiem tev atgādinās arī mūsu Mēness kalendārs! Vēl varu piebilst, ka līdz svētku laikam nemaz tik daudz vairs nav atlicis – novembra beigās par to būtu jāsāk domāt nopietni. Piemēram, sākot ar dilstoša Mēness fāzes sākumu 21. novembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!