Novembris izpaudīsies diezgan haotiski. Šķitīs, ka grūti paļauties un grūti plānot, jo kaut kas atcelsies, kaut kas pārcelsies, kaut kas vispār sabruks. Šis ir laikposms, kad labāk nodrošināties ar rezerves plāniem A, B un varbūt vēl dažiem. Turklāt, lai cik rūpīgi tu izskaitļotu katru savu soli, esi gatavs, ka Visums vai apkārtējie veiks savas korekcijas, tāpēc nefokusējies uz pārāk dzelžainiem rāmjiem tajā, ko dari.

Darba sfērā šomēnes dominēs emocijas. Kāds fokusēsies uz emocionālo vidi kolektīvā, kāds vairāk kārtos savas privātās, ne darba lietas, bet vēl cits nolems mainīt darbu un iepazīt ko jaunu. Biznesā novembrī prasītos ievērot vairāk noteiktības un disciplīnas, jo gribēsies lietas palaist pašplūsmā un pastāv zināms risks pārcensties. Nav īstais laiks riskēt, ļauties azartam un pieņemt steidzīgus lēmumus.

Attiecību jomā gribēs dominēt satraukumi un bailes. No zemapziņas izcelsies emocijas, kas pirms tam snauda un netraucēja. Lai šos pelēkos mākoņus izgaiņātu, ieteikums laikus izgaismot neskaidrās situācijas, lai neiedzīvotos pārpratumos un kreņķos. Nekādus māņus, nekādas viltības šomēnes nepielietot, jo viss atmaskosies un paši vien sarežģīsiet attiecības.

Novembrī draugi un ballītes būs labākās zāles, lai kliedētu negatīvas emocijas un tieksmi strīdēties.

Kas attiecas uz plānu kalšanu, šajā mēnesī nekal tos vienatnē. Rīko sapulces un piepildi tās ar prāta vētrām. Kopā idejas dzims kā sēnes pēc lietus. Novembris ir īstais laiks kolektīvai plānu ģenerēšanai – kāds ieteiks, cits papildinās, vēl kāds noslīpēs domu graudu līdz gatavībai īstenoties.

Lai novembris mums būtu tīkams mēnesis, priekšplānā jāizceļ draudzīga attieksme citam pret citu, empātija un pozitīvisms. Ja citreiz harmoniska attieksme ļauj vienkārši iekrāsot skaistu mirkli vai dienu, tad šomēnes šāda attieksme nostrādās mums par labu arīdzan ilgtermiņā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!