Oktobris vispārīgi raksturojams kā laiks, kad var apsēsties, atpūsties un baudīt darba augļus. Laiks nosvinēt, laiks priecāties un gavilēt. Tomēr jāatzīst – iemesli lustēties būs, bet tam vajadzīgā oma iztrūks vai būs gaužām pasīva, lai cik savādi tas pašiem šķistu. Tēlaini salīdzinot, tas ir gluži kā sapņot par lielām svinībām, kad tiks nolikts pēdējais augstskolas eksāmens, taču rezultātā uzreiz pēc diploma iegūšanas vienīgais, ko gribas, ir doties mājās un svinēšanas vietā sēdēt četrās sienās un, vēlams, klusumā.

Lai vai cik mazus vai lielus dzīves svētkus šomēnes varēsi piedzīvot, būs grūti to no sirds izbaudīt, novērtēt un nosvinēt. Vairāk gribēsies noslēgties vienatnē (ne vientulībā!) un sajust to visu dziļi sirdī – dziļā un personīgā līmenī. Tāpēc – ja vairāk gribas prom no burzmas un skaļuma, ļaujies šai vēlmei un piedzīvo citādas dzīres!

Mēdz teikt "kas augstu lec, tas zemu krīt". Lai nepārbaudītu šā teiciena patiesumu, šoreiz "lec" tik augstu, cik pats jūties droši un stabili, nedomājot, ko par to teiks citi.
Hilariona

Arī darba jomā oktobrī valdīs svētku gars. Smaržos darba augļi, būs iespēja pabeigt nozīmīgus projektus, kā arī sasniegumus nosvinēt. Katram, kas iepriekš čakli strādājis, šis laikposms var atnest iekšēju gandarījumu, piepildījuma sajūtu un prieku par paveikto. Visi panākumi iedvesmos un uzpildīs ar spēku jauniem izaicinājumiem. Tā vien gribēsies aši, aši steigties veikt nākamos varoņdarbus.
Īpaši veiksmīgs laiks daždažādām radošām aktivitātēm un izpausmēm.

Attiecību joma šajā rudens mēnesī būs gaužām piepildīta ar vis-visdažāko kontaktu kārtošanu un uzturēšanu. Tā vien šķitīs, ka pēkšņi visi grib visus satikt un turklāt – vienlaikus. Lai miers mājās un cilvēkiem labs prāts, būs jāatrod laiks visām šīm attiecībām. Ja gribas šo vienkāršot, sarīko saietu un tiecies ar sev svarīgiem ļaudīm vienuviet, taču ar nosacījumu – aprunāties ar katru individuāli.

Tā kā oktobris der, lai izvērtētu un godam nosvinētu jau sasniegto, tad jauni plāni šajā laikposmā būs pasīvi. Idejas dzims, turklāt ne viena vien. Tās gan būs haotiskas, juceklīgas, brīžam pat pretrunīgas, tāpēc ļauj, lai idejas rodas, bet dod tām laiku izkristalizēties un nostabilizēties, pirms ķerties pie realizēšanas.

Īpaši veiksmīgs laiks daždažādām radošām aktivitātēm un izpausmēm.

Veiksmes atslēga šomēnes slēpjas mērenībā. Minimizē galējības, tā vietā novērtē klusu un mierīgu labsajūtu. Mēdz teikt "kas augstu lec, tas zemu krīt". Lai nepārbaudītu šā teiciena patiesumu, šoreiz "lec" tik augstu, cik pats jūties droši un stabili, nedomājot, ko par to teiks citi. Jo mazāk pārspīlējumu, jo lielākas iespējas harmoniju un mieru saglabāt ilgākā laika periodā. Tērē savus resursus apdomīgi un tālredzīgi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!