Foto: Shutterstock
Kā tika teikts par Fon Trapu ģimenes bērniem leģendārajās "Mūzikas skaņās" – viņi nerotaļājas, viņi maršē! Tā arī skaistuma, izvēles, gaumes un romantikas patronese Venera tikko braši iemaršējusi skarbi racionālajā Mežāža zīmē un bīdīs tur savu reglamentu līdz pat 7. decembrim.

Nevarētu teikt, ka Venerai ļoti patīk uzvilkt formastērpu un komandēt parādi, daudz labprātāk viņa visu izkārtotu sev pa prātam ar sievišķīgām viltībiņām, bet – neko darīt, tāds laiks, kad jātur groži stingri savās rokās un nevar izlaisties. Un arī citiem nedrīkst ļaut!

Toties šis ir laiks, kad uz Veneru var paļauties: izdarīs visu, ko solījusi, sados pa biksēm sliņķiem un puņķutapām, un, kas vēl būtiskāk, – skaidri zinās, ko grib. Un to arī panāks. Tiesa, līdzekļi, ar kuriem tas tiks paveikts, var būt visai diskutabli, šā laikposma Veneras moto ir "mērķis attaisno līdzekļus". Ne velti Taro kāršu kavā ar Mežāža zīmi tiek asociēta 15. kārts – pats Nelabais visā savā negantajā godībā.

Jā, Venerai Mežāzī trakoti patīk, kā mēdz sacīt, "šefot", toties viņa ir vienmīle un principiāli uzticīga, ja kādam patiesi ir izdevies atkausēt šo racionālo sirdi. Taču tikpat ticami, ka attiecību pamatā ir aprēķins un iespēja pakāpties pa karjeras kāpnēm, kopīgi izveidot biznesu vai nodrošināt labklājīgas vecumdienas. Avoti vēsta (un mana astroloģes prakse apstiprina), ka, statusam augot un gadiem ejot, Mežāža Venera var izvēlēties sev jaunāku dzīvesbiedru, tādu kā dzīves "mācekli", un nodrošināt viņa augšupeju, pretī saņemot siltumu, kuru galu galā vēlās visi – pat "mimra" no komēdijas "Dienesta romāns"... Tikai, lūdzu, izlasot šo rakstu un uzzinot, ka Venera Mežāzī ir arī Tev, "neieklasificē" sevi tūdaļ auksto un bargo kundžu kategorijā! Ir vēl desmitiem nianšu, kas jāņem vērā, analizējot horoskopu, bet to labāk darīt privātā sarunā ar astrologu.

Savukārt tas, kas būs kopīgs vairākumam no mums, skaistajām, ir:

  • vēlme izveidot savu dzīves stratēģiju, sakārtot to pa secīgi sasniedzamiem posmiem,
  • sava spēka apziņa un pārliecība, ka tas, ko mēs gribam, mums arī pienākas,
  • tieksme uzmaršēt augstāk pa karjeras kāpnēm,
  • principialitāte un nepiekāpība,
  • konservatīvisms un pastāvība domās un lēmumos.

Vīrieši pret šāda tipa sievietēm izjūt bijību, bet vienlaikus uztver tās par savām konkurentēm, un savā ziņā līdz decembra vidum mēs visas dalīsim šādu likteni. Kā tas izskatās vīrieša acīm? Viņiem šķiet, ka:

  • jaukā demokrātija mājās ir beigusies un vietā nācis matriarhāts,
  • viņa ir spītīga ka āzis! (Nu loģiski – kā Mežāzis!),
  • emocijas ir tādas kā vēsākas, attieksme – rezervētāka un galvā – tikai personīgie mērķi un to sasniegšanas iespējas. Gultā (kad tai vispār atliek laika) vēl tikai pletnes trūkst!
  • un tomēr – sievietes formas tērpos ir tiiiiiiiik iekārojamas!

Mežāža zīme atbild par ādu un skaistumkopšanai ir ļoti draudzīga, tāpēc, plānojot doties uz skaistumkopšanas salonu (visām priekšniecēm taču labi jāizskatās!), ielūkojies šajā rakstā. Arī nākammēnes publicēsim labās dienas skaistumkopšanai. Tās vari redzēt arī Mēness kalendārā!

Tomēr šis laiks vairāk akcentē darījumus, lietišķas pārrunas un noderīgu kontaktu veidošanu (lasi – potenciālo klientu, partneru un darba devēju šarmēšanu). Šim nolūkam vislabāk derēs 13., 17., 22., 27. novembris un 4., 8. decembris. Lai veicas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!