Jaunais gads sniedz 12 jaunas nodaļas un 365 jaunas iespējas piepildīt savus sapņus un ieceres! Pirmā gada nodaļa – janvāris – ir paķēris līdzi sev astes no gada nogales, kad bija jāizpilda mājasdarbs – jāsakārto savas dzīves sfēras, piemēram, jāizlabo pieļautās kļūdas, jāatbrīvojas no tā, kas vairs nenes labumu, jāizvirza jauni mērķi un jāsaprot, kas ir pārnesams uz jauno gadu.

Atkāpes no mājasdarba nav ieteicamas, jo janvāris ir starta gatavībā piepildīt mūsu vēlmes un tālejošus plānus. Gada sākums sniedz iespēju veikt kvalitatīvas izmaiņas dzīvē, ieskaitot dzīvesvietas maiņu, jauna darba vai projekta sākšanu.

Viens no šā mēneša aktuālākajiem jautājumiem būs savas vietas atrašana līdzcilvēkos. Kāds atradīs savu garīgo skolotāju, kāds iestāsies jaunā interešu klubā vai pulciņā, kamēr kāds cits īstās vērtības atklās paša ģimenē. Ir jānotic savām spējām, jāatklāj savi iekšējie resursi un jāseko sapņiem!

Šomēnes ir iespēja nostiprināt attiecības ar radiem, draugiem un paziņām; piemērots laiks pārkāpt saviem principiem un aizvainojumiem, piedot pāridarītājiem, kā arī saņemties drosmi, lai izrunātu neklusēto.

Attiecībās un romantikā var rasties vēlme iegrimt pagātnes atmiņās, kas ne vienmēr ir tik slikti, ja vien no tā tiek apgūta mācība. Janvāris aicina būt piekāpīgākiem un spēt saklausīt otra vēlmes – tikai strādājot pie attiecībām, tās ir iespējams izveidot auglīgas un noturīgas. Šis mēnesis aicina nestrēbt karstu – tā vietā pierimt, ieturēt pauzi, pārdomāt, kas šobrīd strādā attiecībām par labu un kas – gluži pretēji – traucē. Un pat, ja kāds izdomās skrieties ar vēju, būs apstākļi, ko nebūs iespējams ietekmēt. Vēlamais situācijas risinājums var kavēties – pa to laiku, iespējams, būs jārisina šarādes un jāmeklē atbildes. Ieteicams būtu palūkoties uz attiecībām no cita redzesleņķa.

Pāriem, kur attiecības būs gana stabilas un noturīgas, janvāris paies mierīgi. Pateicoties mākai sabalansēt savu privāto dzīvi, spējai piedot un sniegt otram atbalstu, attiecības kļūs tikai stiprākas un līdzsvarotākas.

Tiem, kuri ir attiecību meklējumos, jāpārliecinās, ka sirds ir brīva no iepriekšējām attiecībām, kā arī ir jābūt skaidrai vīzijai par cilvēku, ko vēlas atrast. Šis ir labs laiks, lai uzrakstītu jaunu un pozitīvu sajūtu piesātinātu attiecību stāstu.

Janvāris darba un finanšu jomā neļaus sēdēt uz veciem lauriem, kā arī paļodzīs krēslu tiem, kuriem iestājies apnikums vai panīkums. Šis mēnesis sāk Ugunīgā Gaiļa gada finansiālo pārmaiņu startu – tiem, kuri ir patiešām nobrieduši uzlabot savu darba/finanšu jomu, ir pienācis laiks rīkoties. Pat, ja pārmaiņas kādam radīs nepatīkamas sajūtas, nedrīkst nolaist rokas un jātic tam, ka tikai tagad viss vēl sāksies! Iespējami negaidīti piedāvājumi, tāpēc ir jāpārvar bailes no nezināmā un droši jālec pozitīvo pārmaiņu buriniekā!

Lai godam sagaidītu februāri, janvārī jāuzticas savai iekšējai balsij – lai kas tiktu pasākts, viss ir jāfiltrē caur sirdi! Jāpievelk nepabeigto vecā gada mājasdarbu astes, jāatbrīvojas no tā, kas neļauj augt un attīstīties, kas traucē sasniegt mērķus un beidzot būt patiesi brīviem!

Taro janvārī aicina neatslābt pēc jaungada sagaidīšanas un uzņemt kursu uz jaunu mērķu sasniegšanu! Domā vairāk caur sirdi, nevis prātu, jo visa dzīve norisinās tieši caur sirdi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!