Foto: Shutterstock
20. janvārī vārda dienu svin Oļģerts, Aļģirds, Aļģis un Orests. No mums – suminājumi un skaidrojums, kā mūsu lielisko gaviļnieku raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Oļģerts (4)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas ļauj tā nēsātājam justies kā līderim un palīdz stabili stāvēt uz zemes. Oļģerts ir vispusīgs, talantīgs, labs sarunu biedrs. Viņš ir kārtīgs, mērķtiecīgs, atbildīgs, izturīgs un aktīvs cilvēks, kurš mierā nesēdēs. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Aļģirds (11-2)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju un padara tā nēsātāju par personību un līderi. Aļģirds ir harizmātisks, prātīgs un jūtīgs intelektuālis ar spēcīgu intuīciju. Viņš ir vīrišķīgs, mērķtiecīgs un izturīgs. Vārdā ir sargeņģelis.

Aļģis (9)

Sievišķās enerģijas vārds, kas nedaudz palielina dzīves enerģiju. Aļģis ir vispusīgs, prātīgs un gudrs intelektuālis un dzīves skolotājs, labs psihologs. Viņš ir kustīgs, neatlaidīgs, spītīgs, citos ieklausīsies, taču visu darīs pa savam un savu dzīvē panāks. Vārdā ir sargeņģeļi, kas palīdz realizēt talantu.

Orests (6)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju un dod tā nēsātajam iespēju kļūt par līderi. Orests ir vispusīgs, aktīvs, labs komunikators, apveltīts ar spēcīgu loģiku. Viņš stabili stāv uz kājām, ir izturīgs un mērķtiecīgs. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!