Foto: DELFI
18. janvārī vārda dienu svin Antons, Antis un Antonijs. No mums – suminājumi un skaidrojums, kā mūsu lielisko gaviļnieku raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija.

Antons (3)

Sievišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju un rada vēlmi būt līderim. Antons ir vispusīgs, harizmātisks, radošs un neparasts, apveltīts ar spēcīgu intuīciju un elastīgu domāšanu. Viņš atbildīgi izturas pret darbu, ir mērķtiecīgs, spītīgs un jūtīgs. Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašam.

Antis (8)

Vīrišķās enerģijas vārds, kas palielina dzīves enerģiju. Antis ir vīrišķīgs, aktīvs un izturīgs. Viņš ir atbildīgs, neatlaidīgs un spītīgs cilvēks, kurs visu darīs pa savam. Vārdā ir sargeņģelis.

Antonijs (4)

Vīrišķās enerģijas vārds ar spēcīgu dzīves enerģiju, kas paaugstina tā nēsātāja loģiku, liek būt neatlaidīgam un savu panākt. Antonijs ir vispusīgs, jūtīgs, radošs, no citiem atšķirīgs sava ceļa gājējs ar elastīgu domāšanu un augstu atbildības sajūtu. Viņš stabili stāv uz zemes, ir Izturīgs, ar "biezu ādu". Sargeņģelis vārdā nav dots, tas dzīvē jānopelna pašam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!