Ja nu kādam ir paveicies, tad ir! Ar dzīvi, ar dinamiku! Pirmajam sākt, pirmajam beigt! Parasti Auna augums neizceļas ar virzienu "apaļums". Drīzāk otrādi – velk uz kalsnumu. Protams, ne visus.

Aunam ir spēcīga griba, ja pieķersies, tad spalvas ies pa gaisu!

Zīme, kura ēdienu met mutē ar mešanu (arī tālās serves), nekad nav laika sakošļāt, vienmēr visu vajag ātrāk, ātrāk. Pacietības mēra iztrūkums, tomēr par sevi, mīļo, zina, kā jārūpējas! Un rūpējas vislabāk. Šeit zīmei iedots veselīgs egoisms visos līmeņos.

Nedod, Dies’, kāds pateiks, ka Auns ir resns! Tad viņš ar tādu sparu ķersies pie tauku iznīcināšanas, ka zemes ies pa gaisu. Tomēr, neredzot zibenīgus rezultātus, mierīgi atkritīs dīvānā ar pamatīgu kūkas gabalu rokās…

Auni ir ātro diētu speciālisti. Tieši viņiem arī tās ir vislabāk palīdz, uz laiku, protams: izmēģināt (jo jauna) un tad nopublicēt atkal nākamo – nr.150 989... Diētas jau strādā visas, tikai tās ir jāievēro, un tieši to Auni zina labāk par pārējām zīmēm! Par noteikumu radīšanu un to ievērošanu arī.

Aunu diēta šopavasar: ne ēdienā slēpjas spēks, bet gan... Mīlestībā! No mīlestības martā, aprīlī, maijā un vēl mazliet jūnijā pārtiks Auni, un – kas gan var būt labāks par šo…?

Klāt tam visam – mīlas dzērieni. Auniem gan nepatīk "burbuļūdeņi", bet ko mīlestības vārdā nepaveiksi...? Turklāt visi burbuļi dod nosacīto laimes sajūtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!