Šī ir zīme, kura (līdzīgi, kā Mežāži) sociumā ar "riepiņām" un aluspunci nekad nav izcēlusies. Tālab, ka vējaini. Vai arī – tautā sauktie "caurbiru maisi". Horoskopa gudrie, asprātīgie, smukie. Savukārt, ja diētai pieķeras, tad nu tā – no visas sirds un ar izciliem rezultātiem! Zina, pazīst askēzi un tās saldo pēcgaršu…

Priekšgalā vienmēr nostāda sevi, patiesās vajadzības un vērtības! Nekalpo nevienam, tātad – arī vēders nav Ūdensvīra kungs un pavēlnieks! Savukārt pārtikas uzņemšana – haotiska, nekad īpaši neseko tam, ko un kā bāž mutē. Reti kuram Ūdensvīram patīk stāvēt pie plīts. Tā vietā labāk ir kaut ko jaunu apgūt, uzzināt! Vai egoistiski? No citu, mazāk atvērtu zīmju skatutorņa – jā. Kopumā Ūdensvīrs tiecas tikai uz to, kas viņu attīsta un pilnveido, vērtībām, kuras virza, ne degradē. Nekādas stagnēšanas un rutīnas Ūdensvīra dzīves uztverē (dzīvesveidā) vienkārši nevar būt!

Dabiska vajadzība būt mūžam kustībā. Speciāli uz sportu un sasniegumiem nav tendēti, tomēr labam krosiņam no rīta samobilizējas it mierīgi. Jo īpaši ziemas dzestrajos mēnešos. Ūdensvīram patīk ārpus telpām, svaigā gaisā, jo tur ir brīvība! Visus tikumus un netikumus Ūdensvīrs ieelpo–izelpo! Īsti elpošanas prakses meistari! Tālab pie viņiem labi doties pēc padoma, kā lieko nevis noēst, bet "noelpot" nost.

Nekad nenogurst, nečīkst, nežēlojas, pat ja sāp ļoti. Paceltām galvām, plīvojošiem matiem iet savu dzīves ceļu, un jāteic – labi viņiem iet! Nebaidās eksperimentēt, nebaidās kļūdīties. Patīk pamēģināt ekstrēmo, tai skaitā ļoti "ņipras" askēzes, piemēram, badoties 20, 30, 40 un vairāk dienas! Jā, kāpēc ne? Tas taču ir tik interesanti, bet galvenais, ka neviens tā nedara! Lūk, ko dara Ūdensvīri – to, ko citi baidās, negrib, pat domās nepieļauj. Un viņiem pieder pasaule!

Ūdensvīra šīs ziemas diēta: tik daudz krāsu uz šķīvja (vienā ēdienreizē), cik vien var savākt. Pašu cepta maizīte bez rauga un kārtīga sviesta šķēle pa virsu. Vēl derēs siltie dzērveņu–medus morsi un bišu maize imunitātes stiprināšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!