"Niez kreisā plauksta – saņemsi naudu" un tamlīdzīgi teicieni dzirdēti ne reizi vien. Bet – ja nu tavs ķermenis tiešām spēj "paredzēt" naudas plūsmas? Vietnes "Psifactor.info" autori apgalvo, ka zina gan. Salīdzini ar savu pieredzi!

Ķermenī ir četras naudas zonas. Viena no tām saistīta ar naudas saņemšanas veidu, otra – ar to, kā tā aiziet, trešā – ar krāšanu, ceturtā – ar prasmi pārvērst naudu bagātībā.

Naudas saņemšanas zona – kakls

Novērtē tā stāvokli. Vai vari brīvi, bez saspringuma un krakšķēšanas grozīt galvu? Ja jā – tad tikpat viegli vari ieraudzīt dažādus naudas iegūšanas veidus.

Kakls – tā ir iespēju un brīvās izvēles zona! Brīvs, kustīgs, viegls un nenospriegots kakls runā par to, ka ar izvēli viss ir kārtībā. Tu redzi kaudzi variantu, kā varētu izvērsties notikumi, un nesaskati problēmas savas dzīves scenārija izmainīšanā. Viegli pieņem gan sevi, gan citus cilvēkus. Tev nav iesērējušu uzskatu. Viegli izej uz kompromisu. Brīvi paud savas domas un jūtas. Viegli izsaki savu viedokli. Brīvs kakls piedod ķermenim dzīvīgumu, bet pašam cilvēkam – reakcijas ātrumu.

Cilvēki ar saspringtu kaklu skatās tikai taisni uz priekšu. Tas ir padotā, oficiera vai zaldāta skatiens.
Izanalizē savus finanšu scenārijus. Iespējams, tu esi spītīgs un aizdomīgs, bieži pretojies. Vai neesi pārāk aizrāvies ar vienām un tām pašām tehnoloģijām? Vai tevi pilnībā nepārņem viena finanšu shēma, kuru tu aktīvi sāc uzspiest visiem? "Skaties turp – un tikai turp," it kā saka tavs ķermenis...

Naudas sadales zona – rokas

Foto: Shutterstock

Ne velti saka – nauda iztek caur pirkstiem. Iedomājies, ka kāds tev pasniedz banknoti. Pastiep roku un paņem to. Kā tu to darīsi? Novērtē, vai rokā nerodas sasprindzinājums. Ja radās, tad kur tieši?

Plaukstā? Tātad tev ir svarīgi, kā tev dod naudu, kurš to dod un ar kādiem vārdiem. Tu piešķir lielu nozīmi naudas saņemšanas "rituālam". Neiepatiksies, kā dod, – vari atteikties pat no nopelnītā. Vai tas ir labi? Vai nav par daudz nosacījumu un ceremoniju?

Augšdelmā? Tev ir grūti pieņemt lēmumus saistībā ar naudu. Ne turpu, ne šurpu, kā mēdz teikt. Tev ir grūti saņemt un grūti atdot, grūti veikt ieguldījumus un iepirkties. Pirms saņemties kaut kam, tu desmitkārt padomāsi un nereti tieši tāpēc paliksi zaudētājos. "Kurš neriskē, tas nedzer šampanieti" – atceries šad tad par to, un nauda pati iekritīs tev rokās.

Plecā? Tev ir grūti ielaist naudu savā dzīvē. Paņemt tu to vari, bet tālāk sākas dvēseliskas mokas. Iespējams, tu esi no tiem, kas uzskata – nauda ir netīra, tā grauj cilvēku. Zemapziņā tu distancējies no tās. Nauda vienmēr stāv uz tava nama sliekšņa, bet iekšā, lūk, tu to neielaid. Apdomājies, naudai var apnikt tur stāvēt, un ko tad tu darīsi?

Kā tu atdod naudu? Ar plašu vēzienu pastiep atritinātu banknoti? Tu esi dāsns un par sevi pārliecināts cilvēks. Turi banknoti tuvu pie sevis un gaidi, ka cilvēks pats pastieps roku? Tu neesi pārliecināts, ka šo naudu ir vērts atdot. Iespējams, tu esi kautrīgs, ne pārāk drošs par sevi un grūti šķiries no naudas.

Krāšanas zona – vēders un gurni

Foto: Shutterstock

Ne velti bagātus cilvēkus attēlo ar apaļīgu vēderiņu.

Taču liels vēders vienlaikus liecina par to, ka cilvēkā mīt daudz baiļu. Bet bailes neļauj mums brīvi rīkoties ar naudu. Bailes zaudēt labklājību izpaužas skopumā, bet skopums – tuklumā.

Mīksts (bet ne pilnīgs), savākts un akurāts vēderiņš, brīvas gurnu kustības, smuidra gaita kā Austrumu dejotājiem liecina – tavā priekšā ir ar dzīvi apmierināts cilvēks, kurš prot priecāties un gūt baudu no katra mirkļa un nekomplekso par savas bagātības pavairošanu. Tāpēc – ja gribi naudu, nodarbojies ar Austrumu dejām.

Interesanti, ka viena no nesaprātīgas krāšanas zonām ir bēdīgi slavenās galifē (uz gurniem aizmugures daļā). Skopiem cilvēkiem šīs galifē zonas ir varen krāšņas. Bet tiem, kas viegli šķiras no naudas un tērē to ar mierīgu prātu gan priekš sevis, gan citiem cilvēkiem, ar šo ķermeņa daļu viss ir kārtībā.

Bagātības pavairošanas zona – kājas


Foto: Shutterstock

Jo spēcīgākas kājas, jo vieglāk cilvēkam vairot savu labklājību. Māja, stabils bizness, krietni ienākumi, greznumpriekšmeti – tas viss piederas ne vairs pie naudas, bet jau pie bagātības.

Lai šo bagātību noturētu, stingri jāstāv uz kājām. Ja tev ir vārgas kājas, tu bieži klūpi, izgriez potīti, ja tev mēdz būt pēkšņi, nejēdzīgi lūzumi, vēnu varikoze vai jebkuras citas kāju vainas, tas nozīmē, ka tavā dzīvē nav stabilitātes (vai arī tu no tās baidies).

Iemācies stingri stāvēt uz kājām. Izveido sev uzvarētāja gaitu, min uz visas pēdas, iztaisnojot ceļgalu un pārnesot svaru uz balsta kāju. Beidz staigāt uz papēžiem, līdz neiemācīsies just pamatu zem kājām. Vasarā biežāk staigā basām kājām pa zemi. Nostiprini kājas un atgūsti zaudēto saikni ar labklājību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!