Šīs dienas jubilāru dzimšanas kārts ir pīķa divnieks. Ko tas vēsta par sava aizbilstamā raksturu, dzīves uzdevumiem un pārbaudījumiem?

Šī ir sadarbības un draudzības kārts. Pīķa divnieks ir talantīgs līderis ar labām izredzēm, kurš neļaujas tukšam slinkumam. Arī loģika viņam ir spēcīga, un tas sekmē panākumus darbā. Pīķa divniekam piemīt ļoti spēcīga intuīcija, un, lai savu potenciālu realizētu, ļoti nopietni jāinteresējas par dzīves garīgo pusi, taču visbiežāk pīķa divnieks to ignorē, dodot priekšroku profesionālajām un karjeras interesēm.

Vienīgā tēma, kas nekādi nepakļaujas pīķa divnieka cietajai loģikai, ir laulības dzīve: viņš ir neizlēmīgs attiecībā pret visu, kas var izjauktu ierasto dzīves kārtību. Nereti slēdz laulību, materiālu apsvērumu vadīts. Laimīga laulība viņam vairāk iespējama mūža otrajā pusē, kad būs "izārstētas" bailes no pārāk dziļas tuvības. Savam dzīvesbiedram būs uzticīgs un īsts draugs.

Uzdevumi: šī ir Ūdensvīra laikmeta kārts – pievērsies garīgajai sfērai, pīķa divnieks var izdarīt ļoti daudz apkārtējās pasaules harmonizēšanas labā, viņš var kalpot par īstu brālīgas draudzības piemēru, kas šajā tūkstošgadē būs īpaši svarīgi.

Pārbaudījumi: pīķa divnieka lielākais bieds ir bailes palikt vienam, viņš ir gatavs darīt jebko, lai tikai saglabātu kompāniju.

Pīķa divnieki ir arī Rafaēls, Gustavs Moro, Ernests Birznieks-Upītis, Džerijs Maligans.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!