Šīs dienas jubilāru dzimšanas kārts ir pīķa trijnieks. Ko tas vēsta par sava aizbilstamā raksturu, dzīves uzdevumiem un pārbaudījumiem?

Pīķa trijnieks ir dvēselē mākslinieks, kuram ir lielas iespējas gūt panākumus un slavu dzīvē gandrīz jebkurā nozarē (ja vien viņš uz to tieksies). Arī veiksme biznesā pīķa trijniekam var uzsmaidīt, ja viņš spēs izstrādāt noturīgu vērtību sistēmu. Nereti pīķa trijnieks nodarbojas ar vairākām lietām paralēli, tomēr viņam jāvairās uzņemties vairāk pienākumu, nekā pats spēj izpildīt. Viņa veiklais un radošais prāts dažkārt liek samelot, lai atvieglotu dzīvi, tomēr drīz vien izrādās, ka šādi gājieni tiek sodīti.

Vientulība un iespēja tikt atraidītam viņu biedē, un šķēršļi nodibināt dziļas attiecības (ja tādi ir) jāmeklē bērnībā. Romantiķim un ideālistam pīķa trijniekam nepieciešams tikpat radošs partneris, citādi viņš piepildījumu meklēs daudzos ārlaulības sakaros. Nereti viņš izvēlas partneri ar kritisku prātu un pesimistisku skatu uz dzīvi, toties spējīgu labi nopelnīt.

Uzdevumi: iemācīties atbildību un godīgumu darījumu lietās un attiecībā pret naudu vispār. Otra joma, kam jāpievērš nopietna un pastiprināta (bet pozitīva, nevis rūpjpilna un pesimistiska) uzmanība, ir veselība: savas radošās būtības dēļ pīķa trijnieks pakļauts nervu sistēmas darbības traucējumiem.

Pārbaudījumi: karmiskais parāds pīķa trijniekam ir diezgan smags, un to segt nākas ar naudu vai ar vērtībām šā vārda visplašākajā nozīmē. Viņam jāiziet cauri virknei pārbaudījumu, kurās viņš kļūst par negodīguma upuri un zaudē naudu.

Pīķa trijnieki ir arī Romas pāvests Urbāns VIII, Kārlis IV, Žans Onorē Fragonārs, Lorenss Bells, Krista Allena.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!