Mēs dzīvojam duālā pasaulē – Iņ un Jan, patīkamais un sāpīgais, šķietami taisnīgais un netaisnīgais ir visapkārt. Tieši tāpēc dzīve šeit, uz Zemes, dvēselei ir lieliska skola! Par to, kā diagnosticēt negatīvu, kas arī ir daļa no tavas dvēseles mācību procesa, vietnē "Wakeupworld.com" stāsta rakstnieks, treneris, mentālās veselības konsultants un mākslas terapeits Banu Sekendurs.

"Mūsu pasaules dualitāte nozīmē, ka ir cilvēki un enerģijas, kas mums pasniedz mācībstundu par to, kā strādāt ar negatīvu, kā to atpazīt un aizsargāties no tā. Kaut arī šis raksts vairāk domāts jutīgiem un jūtošiem cilvēkiem, tas attiecas uz ikvienu.

Dažkārt mēs pievelkam, saņemam un absorbējam sevī zemākas enerģijas, īpaši liela stresa un pārmaiņu laikos. Dažkārt mēs uztveram šīs enerģijas no cilvēkiem mūsu apkārtnē. Tā ir "daļa no spēles" un palīdz mūsu dvēselēm nobriest un attīstīties. Vismaz pie šādas versijas es turos. Mans minējums ir tikpat labs kā tavējais, jo iemiesojoties mēs visi piedzīvojam amnēziju...

Kādas ir pazīmes, ka tu esi uztvēris negatīvas enerģijas?

Pārtrūkst telefonsarunas vietās, kur tas parasti nemēdz notikt.

Tevi pārņem pēkšņas depresijas (un depresija nav tava klīniskā diagnoze).

Pēkšņi tu nespēj ieiet savā internetbankā un saņem kļūdas paziņojumus, kaut arī interneta sakari ir labi.

Pēkšņi ne no šā ne no tā tevi pārņem nogurums un nepieciešamība nosnausties, kaut gan tu neesi miega badā.

Tu jūti iekšēju pretestību palīdzēt citiem vai pat sev (piemēram, tu atsakies ēst, kaut arī esi tiešām izsalcis).

Tev kasās kaklā, it kā tu būtu noķēris vīrusu (ķermenis tā dažkārt reaģē uz zemām enerģijām).

Tu nozaudē mājas vai auto atslēgas vai ieslēdz tās auto salonā, vai tev nozog kaut ko tavuprāt vērtīgu.

Tavi e-pasti nesasniedz adresātu, bet paziņojums par to atnāk pēc daudzām stundām.

Gluži negaidot tavs prāts sāk malt negatīvas domas par kādu vai par kaut ko tavā pagātnē (ar ko rēķini tā kā būtu jau noslēgti). Lai kā tu censtos, šīs domas līp pie tevis kā košļene pie asfalta.

Tu iesaisties rīcībā kas iet šķērē ar sevis mīlestību, piemēram, bezjēdzīgā šopingā, ko tu nemaz nevarētu atļauties, u.tml. Šis ir īpaši zīmīgi, ja parasti tas nemaz nav tavā dabā.

Iespējas ir neskaitāmas, tāpēc tev pašam jāpamana, kad tu sāc darīt, domāt, just kaut ko sev neraksturīgu. Man pašam pagāja vairāki gadi, līdz es atklāju, kas notiek ar mani, kad mani skārušas zemas vibrācijas. Ja pieredzi vairākus no minētajiem (īpaši, ja tas notiek īsā laika sprīdī), tas jau ir vairāk nekā zīmīgi.

Nākamreiz – par to, kā rīkoties šādos gadījumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!