Foto: Shutterstock
Gads, kurā piedzimstam vai dzīvojam, ir universāls, un šā gada skaitļa vibrācijas skar visus iedzīvotājus uz zemeslodes, vibrē viss, kas atrodas uz Zemes. Dzimšanas gadu varam sadalīt divās daļās. Pirmie divi cipari atklāj valdošos pamatprincipus un normas sabiedrībā, savukārt pēdējie divi parāda, pēc kādiem principiem izvēlēsimies draugus un sabiedrotos.

Dzimušie tūkstošdeviņsimtajos gados izjūt skaitļu 1 un 9 vibrācijas, tāpēc viņiem aktuālas tādas vērtības kā mērķtiecība, plānošana. Dibinot kontaktus, svarīgi zināt un izvērtēt, kas ir tavi vecāki, brāļi, māsas, draugi utt.. Divtūkstošajos gados dzimušajiem svarīga sabiedrība un kontaktu veidošana, attiecību veidošana šeit un tagad, nenodalot "bagāts – nabags, sliktāks – labāks" un tamlīdzīgi.

2000. gadā bija trīs nulles. Tas parāda jaunu vibrāciju sākumu, kas veidojas un pastiprina skaitļa 2 vibrācijas, pieaugot šā skaitļa enerģētiskai vērtībai. Divnieka vibrācijas māca dzīvot saskaņā ar dabu, veidot vienotas, mierīgas attiecības. Ja to neievērojam, tad konfliktējam.

No mums pašiem ir atkarīgs, vai spēsim veidot draudzīgas, harmoniskas attiecības, paužot labestību un mīlestību vienam pret otru un tā kopumā veidojot labāku sabiedrību.

Lai noteiktu konkrētā gada vibrācijas kopumā, saskaitām visus gada ciparus un reducējam līdz viencipara skaitlim.

Piemēram, 2017. gads saistās ar vieninieku (2+0+1+7=10/1), cikla pirmo skaitli. Šis ir svarīgs gads pasaulei. Nekas nebūs kā agrāk, viss plūst un mainās. Ar šo gadu sākām jaunu ciklu, un viss, ko šajā gadā sāksim, vēlāk nesīs augļus. Tāpat, kā būvējot māju no pamatiem, liekot ķieģeli pie ķieģeļa. Visi gribam justies droši, tādēļ "mājas būvniecībā" svarīgi veidot stabilus pamatus. Kādi būs nākamie deviņi gadi, atkarīgs no pašiem cilvēkiem – vai tas būs tāds, kas nesīs labumu cilvēcei, vai tieši pretēji – graujošs. Šis ir lielas drosmes un vadības uzņemšanās laiks. Aktīvs gads, kas atradīsies nepārtrauktā kustībā, piepildot ar dažādu krāsu notikumu gammu. Ar lielu mērķtiecību daudz ko varēs paveikt.

Skaitļa 1 enerģija ir vīrišķa, tā saistās ar spēku, stipru identitāti. Tas spēj būt masu vadonis, kuram piemīt drosme doties tur, kur neviens nav uzdrošinājies. Pieņemtie lēmumi ietekmēs cilvēku dzīvi. Sabiedrība ir jāizglīto, lai katrs pats spētu izvērtēt notiekošo pasaulē, izdarīt secinājumus. Emocionālā inteliģence spēs apvaldīt savu impulsivitāti un virzīt enerģiju vajadzīgā virzienā, piemēram, jaunu projektu ieviešanai un zinātniskiem izgudrojumiem. Šis gads nesīs daudz izmaiņu. Jācenšas it visā un visur atrast zelta vidusceļš, lai nekristu galējībās – no viena grāvja otrā. Jāsaglabā līdzsvars starp garīgo un materiālo. Nāksies aizdomāties, cik līdzsvarota ir mūsu katra dzīve, cik laika veltām darbam, atpūtai, veselības sakārtošanai, draugiem, ģimenei.

Katra cilvēka dzīvē ir gadi, kas ir īpaši nozīmīgi un ienes būtiskas pārmaiņas.

Lai aprēķinātu svarīgākos savas dzīves gadus, uzraksti savu dzimšanas gadu, tad saskaiti visus ciparus un šo summu pieskaiti savam dzimšanas gadam. Iegūsi pirmo nozīmīgo gadu.

Piemēram, cilvēkam, kurš dzimis 1985. gadā, pirmais nozīmīgais gads ir 2008. gads.
Tālāk 2008. gadā esošos skaitļus atkal saskaiti un pieskaiti klāt pirmajam nozīmīgajam gadam. Tā vari turpināt.

Piemērs:

1985 (1+9+8+5=23)
+ 23
.........
2008 (2+0+0+8=10)
+ 10
........
2018 (2+0+1+8=11)
+ 11
........
2029 utt.

Piemērā var redzēt, ka cilvēkam nozīmīgie gadi ir 2008., 2018., 2029. gads, utt. Iekavās parādīts aprēķins gada summai, kuru skaitām klāt gadam.

Kad esi noskaidrojis savus nozīmīgākos dzīves gadus, mēģini atcerēties, kādi notikumi saistās ar šiem gadiem līdz šodienai. Lai saprastu, kas gaidāms nākamajos gados, veic vēl aprēķinus. Nozīmīgā gada ciparus saskaiti un reducē līdz viencipara skaitlim, pieskaiti tam savu Dzīves ceļa skaitli. To aprēķina, saskaitot dzimšanas dienas, mēneša, gada ciparus. Iegūto summu reducē līdz viencipara skaitlim. Šā skaitļa vibrācijas jāievēro attiecīgajā nozīmīgajā gadā. Tieši tāpat aprēķini arī citiem gadiem.

Piemērā 2018. gadā ieguvām summu 11 (2+0+1+8=11). Ja, piemēram, cilvēks ir dzimis 1985. gada 2. aprīlī, tad viņa Dzīves ceļa skaitlis ir 2 (1+9+8+5+2+4=29, reducē līdz viencipara skaitlim 2+9=11, 1+1=2). Saskaitot nozīmīgā 2018. gada iegūto summu 11 ar Dzīves ceļa skaitli 2 un reducējot līdz viencipara skaitlim, iegūsim 4 (1+1+2=4). Tas parādīs, ka 2018. gadā šim cilvēkam šis ir ļoti nopietns un atbildīgs laiks. Viss jāplāno un jādomā par nākotni, jārīkojas, lai nodrošinātu stabilitāti turpmākajā dzīvē. Nepieļaut izšķērdību, neriskēt. Nepieņemt pārsteidzīgus lēmumus.

Lai vieglāk būtu izprast skaitļu vibrācijas, īss skaitļu galvenās nozīmes apraksts:

1 – sākums, mērķtiecība, neatkarība, prasme organizēt, vadīt, dot rīkojumus, darboties, aktivizēt.

2 – sadarbība, prasme komunicēt, veidot partnerattiecības, diskutēt, paskatīties uz notikumiem no dažādiem skatupunktiem, harmonija, vienotība.

3 – radoša izpausme, iztēle, rotaļīgums, spēja atrast līdzsvaru starp vārdiem, domām un darbiem, prasme atrast kompromisu, pieņemt situāciju, kāda tā ir, un veidot sakārtotu vidi sevī, ap sevi un sabiedrībā.

4 – praktiskums, nopietnība, prasme strādāt, smags darbs, izturība, likumu ievērošana, rūpes par veselību.

5 – pārmaiņas, brīvība, progresīva domāšana, jaunrade, prasme pilnveidoties, radoši izpausties, spēja izprast bērnus, iemīlēšanās.

6 – prasme veidot ģimenisku vidi, atbildība un pienākums pret ģimeni, audzināšana, rūpes par citiem, spēja saprasties ar dažāda rakstura cilvēkiem, mājas un darba jautājumi, orientācija uz pakalpojumiem.

7 – garīgums, gudrība, spēja analizēt, zinātne, pētījumi, redzesloka paplašināšana lasot, ceļojot.

8 – spēks, autoritāte, bizness, finanses, materiālā labklājība, dzīves viļņošanās, spēja atrast līdzsvaru starp materiālo un garīgo, metafizika, darbojas karmas likums.

9 – garīgā apziņa, globālā informētība, kosmisks, izvērtēšana, inventarizācija, atbrīvošanās, prasme izdarīt secinājumus, nobeigums.

Lai arī kādi dzīves pārbaudījumi ienāk dzīvē, priecājies par to, kas ir, paud pozitīvas emocijas, esi draudzīgs, veido saskaņu gan ģimenē, gan partnerattiecībās darba vidē, kā arī ar apkārtējiem cilvēkiem. Dalies priekā un pozitīvās emocijās ar citiem!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!