No 20. septembra sievišķīgo enerģiju aizgādne Venera no ekscentriskās Lauvas zīmes ieiet visnotaļ praktiskajā, izpalīdzīgajā un perfekciju mīlošajā Jaunavas zīmē, kur uzkavēsies līdz 14. oktobrim. Šajā laikā vairāk fokusēsimies uz praktisko darbu izpildi, ikdienas gaitām un mazajām rutīnas darbībām, tiecoties pēc kārtības un pilnības itin visā.

Vēlmes un prioritātes – praktiskas

Mūsu vēlmes, vajadzības un dzīves prioritātes šajā laikā grozīsies par un ap ikdienas rutīnu un dzīves praktisko pusi. Tādēļ arī uzmanība galvenokārt būs tendēta uz tādām lietām, kā dzīves vietas ģenerālā uzkopšana, diētas, veselīga dzīvesveida ieradumu izkopšana u.tml.

Galvenais trūkums, no kā jāuzmanās, – mūsu prioritāšu sistēma var būt pārāk nestabila un mainīga. Sevišķi, ja mēs savu dzīvi pakārtojam tikai naudas pelnīšanai vai taupīšanai, pienākumu izpildei, idejai, ka tā dara visi vai tā ir "pareizāk" no kādas autoritātes viedokļa, aizmirstot par to, kas mums patīk, der un interesē.

Izpalīdzīgums – normas robežās, ja skaidri zināmi ieguvumi

Šajā laikā mēs esam gatavi iesaistīties citu izvirzītajos projektos un iecerēs tikai tad, ja redzam kādu praktisku ieguvumu priekš sevis. Atsevišķos gadījumos tas var izskatīties pat kā aprēķins. Katrā gadījumā Venera Jaunavā parūpēsies par to, lai mēs skaidri zinātu ko, cik, kam mēs esam devuši, atbalstījuši, palīdzējuši, un par visu to vēlēsimies saņemt atbilstošu atalgojumu vai arī kādu citu praktisku labumu.

Perfekcijai nav robežu – pārmērīgs fokuss uz mazām detaļām

Izskatā, darbos un citos cilvēkos mēs ļoti lielu vērību pievērsīsim vismazākajām niansēm. Šā iemesla dēļ mēs varam ieslīgt pārmērīgā paškritikā vai bezgalīgā sava darba pieslīpēšanā un uzlabošanā. Tas var kļūt par lielu ieguvums visiem smalko un piņķerīgo darbu veicējiem – kā rokdarbniekiem, amatniekiem, tā arī komplicētu rakstu darbu vai aprēķinu veicējiem.

Pilnībai tiešām nav robežu. Tādēļ galvenais ieteikums perfekcionistiem – visu, kam ķeraties klāt, ielikt konkrētos laika rāmjos un arī pēc tam sev atgādināt – tas ir pats labākais, ko tu varēji paveikt ar tā brīža zināšanām tev dotajā laika posmā.

Jūtu pasaule – stipri sarežģīta

Šajā laikā sievietes vairāk nekā citkārt uzsvērs visas praktiskās prasības pret otru cilvēku, kas var izaugt līdz diezgan kritiskai vai "piekasīgai" izpausmei. Tādēļ, lai atstātu iespaidu, vīrietim jābūt izpalīdzīgam praktiskajos darbos, labi koptam, finansiāli atbalstošam un saprātīgam savās izpausmēs.

Tanī pašā laikā, ja dāma sevi labi nepazīst, šis prasību saraksts atkarībā no situācijas var turpināt augt līdz bezgalībai.

Savukārt, cienīgā līmenī iznesot šo akcentu, varam vairot kopības sajūtu caur abpusēji atbalstošām ikdienas aktivitātēm, piemēram, sākot veselīgu dzīvesveidu ar rūdīšanos, uztura maiņu, sporta aktivitātēm u.tml.

Gaume un pirkumi – pārdomāti

Apģērbā mēs dosim priekšroku skaidrām un tīrām līnijām, asimetrijai, drīzāk klasiskajam stilam. Pat frizūras izvēlēsimies tādās ļoti saprotamas – tādas, kur katrai matu šķipsnai ir skaidri noteikta vieta, bieži – ļoti taisni mati vai savākti astē, copē vai tamlīdzīgi, arī brilles var kļūt par iemīļotu aksesuāru.

Šajā laikā varam droši doties iepirkties, jo nepārtērēsim ne centa, iegādājoties tikai pašu vajadzīgāko un arī no tā izvēlēsimies ekonomiskākos variantu.

Šā laika lielākā vērtība ir praktisks un vērīgs skatījums uz to, ar ko aizpildām savu ikdienu, – sniedzot iespēju ne tikai ieraudzīt, bet arī spert reālus soļus nepieciešamo korekciju veikšanā, ļaujot izveidot veselīgāku un ar tevi daudz saskanīgāku dzīves ritmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!