Foto: Shutterstock
"Kreks-feks-peks"... Buratīno formula par dālderu iestādīšanu un naudas koka izaudzēšanu nedarbojas nedz pasakā, nedz reālajā dzīvē. Kaut kāda pūles labklājības vairošanai jāpieliek ikvienam, neatkarīgi no tā, cik veiksmīgs vai "naudīgs" ir cilvēka horoskops. Turklāt nekad arī nav tā, ka mūžīgi mūžos "viss ir slikti". Galvenais – izvēlēties to, kas padodas un tuvu sirdij, un nelauzties aizslēgtās durvīs.

Peļņas modelis katram savs

Tēmu "cilvēks un nauda, peļņa, iespējas un riski" astrologs vienmēr izvērtēs pēc cilvēka individuālās astroloģiskās kartes. Tas viss "ierakstīts" mūsu horoskopos, ko veido debess ķermeņu novietojums cilvēka piedzimšanas brīdī. Viens var strādāt algotu darbu un labi nopelnīt, citam peļņa vairāk saistās ar karjeras izaugsmi, citam derīgs privāts bizness, taču arī te – viens sekmīgi tiks galā ar lielu firmu, rūpniecisku ražotni vai veikalu tīklu, citam derēs vidējs uzņēmums, vēl kādam – kaut kas pavisam neliels vai darbošanās brīvā režīmā.

Miljonāri un grūtdieņi

Ir astroloģiskās kartes, kur naudas tēma nav izteikta. Tas, protams, nenozīmē, ka cilvēkam nav naudas. Vienkārši tai nav tā būtiskākā loma viņa dzīvē. Visbiežāk tad darbojas princips: nopelnu, tērēju, pietiek.

Taču ir kartes, kurās naudai ir īpaša lomā – cilvēks prot to radīt, krāt, lietderīgi tērēt. Īpaši turīgu cilvēku kartēs ir arī kombinācijas, kad "nauda taisa naudu", proti, cilvēks ļoti labi spēj saprast, kur jāiegulda, lai nāktu atpakaļ un daudz lielākos apjomos. Reāli praksē cilvēki ar šādām astroloģiskajām kartēm ir nākuši uz konsultācijām, un tiešām viņi bijuši liela mēroga uzņēmēji. Taču ir arī skatītas kombinācijas, kad horoskopā peļņas moments ir dots, bet cilvēks to nav realizējis. Zinu arī vismaz trīs cilvēkus, kuru astroloģiskajās kartēs ir līdzīgas kombinācijas kā Bilam Geitsam. Nav viņi nedz miljardieri, nedz miljonāri, bet viens gan ir tiesa – viņu ienākumi allaž bijuši lielāki par vidējiem, un arī krīzes gados viņi ir normāli pelnījuši, pat palielinājuši ienākumus.

Protams, ir arī astroloģiskās kartes, kurās finanšu tēma ir apgrūtināta – cilvēkam smagi jāstrādā, lai nopelnītu, iespējami neplānoti izdevumi u.tml.

Taču gandrīz vienmēr kādu risinājumu var atrast – mācoties citas iemaņas, mainot darbības modeli u.tml. Mūsu astroloģiskās kartes parasti paver daudz vairāk iespēju nekā izmantojam. Tikai jāuzdrošinās un jāsaprot, kas ir tavs.

Reiz uz konsultāciju atnāca sieviete ar tiešām sarežģītām kombinācijām naudas tēmā. Taču šādas tādas iespējas mēģināt uzlabot situāciju bija. Diemžēl uz visiem aplūkotajiem variantiem viņai bija atbilde: es to nevarēšu, es neiemācīšos, tur nesanāks, jo liela konkurence. Tā viņa ar savu "ne..." arī aizgāja. Un visticamāk, ka pie tā arī palika.

Kāds esi pēc horoskopa

Eksistē, protams, arī "popkultūras" horoskopi, kurus labprāt publicē mediji. Tie tiek veidoti pēc tā dēvētās Saules zīmes, t.i., zodiaka zīmes, kurā cilvēka piedzimšanas brīdī atradusies Saule.

Pēc šī dalījuma lielākie praktiķi ir Zemes stihijas zodiaka zīmju pārstāvji – Vērši, Jaunavas, Mežāži. Viņiem svarīga materiālā stabilitāte un viņi darīs visu, lai nopelnītu. Katram Vērsītim vajag savu naudas podiņu... Un interesanti, ka pēc tā dēvētās Saules zīmes ne viens vien baņķieris ir Vērsis. Tiesa, Vēršiem arī tīk baudīt dzīvi, tāpēc viņš var iztērēties par labu vīnu, smalku sieru vai personīgo komfortu, izbaudot godam nopelnīto. Tāpat arī Jaunavas dažkārt nevarēs palikt vienaldzīgas modes zīmolu priekšā.

Pie praktiķiem zināmā mērā var pieskaitīt arī Ūdens stihijas pārstāvjus Vēžus, kas tērēs naudu pārsvarā mājoklim un ģimenei, kā arī Skorpionus, kuru izdevumi būs pārdomāti un racionāli. Ko, savukārt, nevarētu teikt par Zivīm. Viņas ar naudu rīkojas ne visai racionāli – labprāt iegādājas kaut ko skaistu, bet ne īpaši vajadzīgu, vai tērējas dāvaniņām saviem mīļajiem.

Attiecībā uz tēriņiem diezgan impulsīvi var būt Uguns stihijas cilvēki – Auni, Lauvas, Strēlnieki. Pirmie un pēdējie var iegādāties kaut ko mirkļa iespaidā, bet Lauvas - lai spīdētu, parādītu savu vērienu, dāsnumu un plašo sirdi.

Tēriņos ne visai apdomīgi ir arī Gaisa stihijas cilvēki – Dvīņi, Svari, Ūdensvīri. Kaut kas iepatīkas – nopērku. Bet šis skaidrojums vairāk izklaidei.

Foto: Privātais arhīvs

Plašāk par iepriekš minētajām tēmām stāstīšu seminārā starptautiskajā ezotērikas festivālā "Destiny's Gift", mans seminārs plānots 23. septembrī plkst.14.00. Seminārā būs gan nopietni astroloģiskie skaidrojumi par finanšu tēmu, gan stāstījums par zodiaka zīmēm, to attiecībām ar naudu vai kredītsaistībām. Ielūkosimies miljardieru Marka Zakerberga, Bila Geitsa, Ričarda Brensona astroloģiskajās kartēs – varbūt jums ar viņiem ir kaut kas kopīgs vai arī jūs par tādiem varat kļūt? Būs arī peļņas horoskopi nākamajam gadam un stāstījums par naudas piesaisti dažādu tautu tradīcijās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!