Lielākā Saules sistēmas planēta Jupiters apriņķo zemi aptuveni 12 gadu laikā un attiecīgi vienā zodiaka zīmē uzturas aptuveni gadu. 2017. gada 10. oktobrī Jupiters pāriet kaislīgajā Skorpiona zīmē un tur uzturēsies, līdz stafeti pārņems Strēlnieka zīme – tātad līdz 2018. gada 8. novembrim.

Jupitera uzdevums ir paplašināt mūsu redzesloku, nest zināšanas un papildināt dzīves pieredzi. Šī planēta reprezentē optimismu, pārpilnību, dāsnumu, izaugsmi un tradicionāli tiek uzskatīta par "labumus nesošu" planētu.

Kā zināms, zodiaka zīme, kurā atrodas planēta, ļoti ietekmē attiecīgās planētas izpausmes. Jupitera novietojums Skorpiona zīmē ir ļoti īpatnējs, jo Skorpiona īpašības diezgan atšķiras no Jupitera īpašībām.

Jupiters ir saistīts ar paplašināšanu, Skorpiona zīme – ar iedziļināšanos un "padziļināšanu". Tas ir dāsns un dodošs, Savukārt Skorpions – transformējošs un graujošs. Jāatzīmē, ka jēdzienam "graujošs" šeit nav tikai negatīva nozīme. Skorpiona zīmei ir tendence atjaunot – sagraut visu lieko, atmirstošo, sapuvušo, lai dotu vietu kaut kam jaunam un skaistam.

Tātad gan Jupiters, gan Skorpions ir vērsti uz attīstību – tikai katrs savā, sev raksturīgā veidā. Abi ir saistīti arī ar naudu, ietekmi un finansēm.

Ko tad varam sagaidīt, kamēr Jupiters tuvākos 13 mēnešus uzturēsies transformējošajā Skorpiona zīmē?

Tā kā Skorpions ir Ūdens zīme, tas ir ļoti saistīts ar emocijām un intensīvām jūtām. Jupiters Skorpionā māca mūs pieņemt savas jūtas un kaislības un apzināties savas instinktīvās vēlmes un vajadzības. Šajā laikā labi strādāt ar sevi un savas personības pilnveidošanu.

Radīsies iespējas pilnībā realizēt savu potenciālu, jo Skorpiona zīme spēj iznest virspusē to, kas dziļi noslēpts mūsos. Tādas īpašības kā izlēmība, gribasspēks, spēja uzņemties saistības būs nozīmīgs panākumu garants.

Attiecībās ļoti svarīga kļūs intimitāte un emocionālā saikne, kā arī spēja partnerim pilnībā uzticēties. Jutekliskā un kaislīgā attiecību puse tiks vērtēta visaugstāk. Nodevība netiks piedota.

Lai gūtu panākumus biznesā, jābūt lojāliem pret saviem partneriem un klientiem un jāmīl savs darbs ar visu sirdi un dvēseli. Vairāk jāfokusējas un pārmaiņām un uzlabojumiem un jaunu risinājumu meklēšanu. Stagnācija un konservatīvisms veiksmi nenesīs. Arī reklāmas materiālos patiesums un dziļāko vērtību uzrunāšana nesīs vairāk atsaucības. Jārēķinās – Skorpions jūt viltu un apmānu jau pa gabalu.

Negodīgiem biznesmeņiem jāuzmanās, jo gaismā iznests ēnu bizness var beigties ar sabiedriskajiem skandāliem, lieli, negodīgi darījumi – ar tiesas procesiem u.tml. Iespējamas finanšu krīzes, jo īpaši negatīvu Jupitera tranzītu laikā.

Tā kā Skorpions atbild par nāvi, bet Jupiters – par varu, iespējama kaut kādu slavenu un ievērojamu cilvēku nāve, kas saviļņos sabiedrību. Vispār – nāves tēma kā tāda var kļūt sabiedrībā aktuāla.

Pieaugs varas struktūru un kontrolējošo iestāžu autoritāte.

Dzīvību glābjošās organizācijas darbosies efektīvāk.

Viltus gaišreģi var gaidīt tīrīšanas savās aprindās.

Kurām zodiaka zīmēm Jupiters šogad atnesīs veiksmi un nozīmīgus notikumus?

Vislaimīgākie šajā sarakstā ir Skorpiona zīmē dzimušie cilvēki. Pieaugs viņu optimisms un pārliecība par savām spējām. Jupiters var atnest arī publikas atzinību, pieaugs Skorpionu loma sabiedrībā. Labs laiks, lai sāktu kādu lielu, nozīmīgu projektu vai apgūtu jaunas zināšanas. Var atvērties kādas durvis, kuras līdz šim bija slēgtas, bet jāiet pa tām būs pašiem.

Vēl Jupiters Skorpionā būs harmonisks Mežāžiem, Zivīm, Vēžiem un Jaunavām, kuri, ja vien neslinkos, negulēs uz lauriem un laikus pamanīs tiem sniegtās iespējas, tad gūs gan materiālus labumus, gan atzinību gan savas ietekmes pieaugumu.

Saspringtāki laiki sagaida Ūdensvīrus, Vēršus un Lauvas, jo var būt tendence pārvērtēt savas spējas un savus resursus. Nevajag neapdomīgi šķērdēt naudu un uzņemties tos darbus, kuru izpildei nav nedz laika, nedz spēka. Tas attiecas arī uz sportu. Pārāk liela ambiciozitāte, neadekvāta lepnība un augstprātība pie laba gala nevedīs. Jebkuri pārspīlējumi var atnest zaudējumus. Ja proti visu darīt samērīgi, Jupiters tev ļauna nedarīs.

Arī Strēlniekus atzinība un sasniegumi sabiedriskajā dzīvē, visticamāk, negaida, viņiem jāpaciešas vēl viens gads, līdz Jupiters ieies viņu zīmē. Kamēr Jupiters atrodas Skorpionā, lielāks akcents ir uz savas iekšējās pasaules sakārtošanu. Pievērs uzmanību saviem sapņiem. Padomā, kas ir tas, ko gribi sasniegt, un gatavojies tam! Tad, kad Jupiters pāries Strēlnieka zīmē – 2018. gada novembrī – sāksies Strēlnieku laiks. Strēlniek, esi tam gatavs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!