Foto: Shutterstock
Sākot jaunu mēnesi, kā ierasts, palūkosimies, kāda aina vērojama debesīs un kā tas varētu ietekmēt tevi un mani.

Marss visu mēnesi būs galants kavalieris Svaru zīmē, meklēs līdzsvaru un kompromisus, un kas gan cits viņam atliek, ja Venera vispirms tēlo labiņo un jauki dzīvojas pa Svaru zīmi, bet jau otrajā mēneša nedēļā pārvācas uz nešpetno, toties trakoti valdzinošo Skorpionu?

Savukārt komunikācijas patrons Merkurs ap to laiku aiztrauksies uz aizrautīgo entuziastu Strēlnieku un palūkosies uz visu no daudz augstāka skatpunkta, kur sīkās detaļas neaizēno kopbildi. Tāds priecīgs un zinātkārs Merkurs ar aktīvu interesi par dzīvi – pagaidām.

Uz mēneša beigām "tusiņš" risināsies Strēlnieka zīmē, jo tur vēl pēdējos metrus staigā Saturns un arī Saule tur ieies 22. novembrī.

Pārmaiņas būs gan izplānojamas, gan arī dzīvē ieviešamas, jo revolucionārs Urāns nedur kā aptracis uz priekšu, bet kopīgiem spēkiem ar kārtīgo Saturnu spēj novest iecerēto līdz galam. Labākie datumi jaunam sākumam novembrī smuku punktiņu pielikšanai – 11., 12., 14. un 16. novembris, savukārt kaut kā pavisam jauna pirmās sēklas iesēšanai – 18. un 19. novembrī. Taču atgādinu, ka katrs konkrētais gadījums tomēr jāsakata atsevišķi, ņemot vērā Mēness fāzes, individuālos horoskopus un tēmas.

Vēl svarīgi piebilst, ka ir vēlams svarīgās lietas paveikt novembrī, jo jau 3. decembrī (un līdz pat saulstāvjiem) Merkurs atkal būs retrogrāds ar visām no tā izrietošajām sekām, un tad vairs nevedīsies tik raiti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!