Foto: Shutterstock
Kaislīgs un aizrautīgs – tāds solās būt šis mēnesis ar Skorpiona un Strēlnieka zīmes akcentiem: ar liktenīgām sievietēm, galantiem vīriešiem, mīlestību, kas stiprāka par nāvi un dziļāka par vulkāna krāteri. Galvenais uzsvars – uz transformāciju dziļā un personīgā līmenī un plašāka redzējuma iegūšanu uz visu to, kas tev dzīvē svarīgs.

Kā jau viss Jupitera Skorpiona vizītes laiks, arī šis mēnesis būs draudzīgāks Ūdens stihijas zīmju pārstāvjiem – Vēžiem, Zivīm un, protams, pašiem jubilāriem Skorpioniem.

Ne tik saulaini var klāties Strēlnieka, Jaunavas un Dvīņu zīmes pārstāvjiem.

Auns

Foto: Shutterstock

Auniem veiksmīgs un dzīvīgs mēnesis. Būsi tā aizrāvies pats ar savām iedomām, idejām un mērķu realizāciju, ka blakus esošos cilvēkus ievērosi gaužām maz. Lielus projektus perināsi un īstenosi pat slepus, lieku vārdu nevienam nestāstot par to, ar ko nodarbojies.

Profesionālajā dzīve lielā mērā balstīsies uz paša pieņemtajiem mēriem un zināšanām, tajā pat ir ārkārtīgi būtiski darīt tā, kā pats uzskati par svarīgu, nevis ņemt piemēru no citiem. Tā kā novembrī ir pavisam maz iespēju kļūdīties, tad tu vari atļauties rīkoties pa savam.

Mēneša otrajā pusē pulsēs cīņas gars, iesaistīsies skaļās diskusijās. Cīņā par taisnību uzvarēs argumenti, nevis kulaki.

Privātajā dzīvē noslēpumainība nebūt nenāks par labu, īpaši attiecībās esošajiem. Soli pa solim jāmācās uzticēties, vērt savu sirds sajūtu žaketīti vairāk vaļā, paļauties un runāt par to, kas tev ir svarīgs.

Vērsis

Foto: Shutterstock

Vēršiem jāsaņemas un beidzot jāsāk rīkoties drosmīgi un izlēmīgi. Kāds var pieņemt lēmumu par darba vietas vai nodarbošanās maiņu, cits būs vien soļa attālumā no lēmuma, kas būtiski ietekmēs turpmāko karjeru. Ir vērts ieklausīties zinošu un pieredzes bagātu cilvēku vārdos, taču neļauj tiem ietekmēt tavu patieso vēlēšanos. Viegli pieņemt lēmumu citu pavadā, daudz grūtāk ar to nodzīvot visu dzīvi.

Darbu apjoms prasīs rūpīgu plānošanu un sistemātisku to īstenošanu. Jaunā amatā sevi būs jāpierāda, rīkojoties lēnām, taču pārliecinoši.

Mēneša otrajā pusē pie tevis vērsīsies pēc padoma, prasīs iesaistīties un piedalīties, taču ir ļoti svarīgi novilkt robežas. Vispirms tiec galā ar saviem pienākumiem, tikai pēc tam griez galvu citu virzienā.

Vēršiem šajā mēnesī laika un uzmanības attiecībām būs salīdzinoši maz. Brīvie tā arī nespers soli, lai dotos izredzēto lūkoties. Attiecībās esošajiem būs jāklausās pārmetumos par laika mazumiņu, kas pavadīts kopā. Vai arī jānoliek pie malas pienākums un jāaizvelk priekškars visu ārpusmājas aktivitāšu priekšā.

Dvīņi

Foto: Shutterstock

Dvīņiem radošās un fiziskās enerģijas kokteilis ļaus paveikt kaut ko sen kārotu un iecerētu. Iesaistīsies krāšņos darījumu projektos, prātā nāks vērtīgas un izteiksmīgas idejas savas profesionālās darbības uzlabošanai un attīstīšanai. Šajā jomā vērtīga būs iesaistīšanās sabiedriskos pasākumos, konferencēs, izstādēs.

Vietās, kur apgrozās lielas ļaužu masas, Dvīņi sastaps savus domubiedrus, cilvēkus, kas pratīs ieraudzīt un novērtēt talantu. It kā nejaušas satikšanās darījumu gaiteņus ātri pletīs plašākus spārnus un vedīs pretim lieliem panākumiem, taču, kolīdz nostāsies uz šā ceļa, jārēķinās, ka viss melnais darbs būs jāpadara pašam.

Mēneša otrajā pusē bieži vien mainīgs noskaņojums, ko spilgti izjutīs ģimenes locekļi. Lai vai cik raibs būs tavs emocionālais fons, atceries, ka strīdīgas situācijas sakārtot un nopietnus lēmumus pieņemt vari tikai tad, kad būsi pavisam mierīgā un rāmā omā.

Vēzis

Foto: Shutterstock

Vēžiem novembris būs ļoti spēcīgs gada noslēguma priekšvēstnesis. Būs vēlēšanās izvērtēt līdz šim paveikto, atskatīties uz darba procesu, ieguldīt savu enerģiju analītiskā darbā, lai skaidri nodefinētu aizejošā gada kļūdas, veiksmes un panākumus. Jāpieņem mēri un jārīkojas pavisam citādi, lai paspertu izteiksmīgāku soli pretim savam lielajam mērķim.

Viens vērtīgs pasākums ir savas darbības analīze, bet otrs – izšķirot cilvēkus, ar kuriem dienu no dienas pavadi savu laiku, ar kuriem esi uz viena profesionālās izaugsmes ceļa. Varbūt, ka pavisam tuvu ir kāds, kas pamatīgi atņem enerģiju, iespējams, ka kāda vietā pat izdari darbu.

Mēneša noslēgumā pamazām atgriezīsies iedvesmas un radošās enerģijas dzirkstele, ja būsi ticis vaļā no smagnējām astēm – spēsi sadzirdēt sava sapņa sirdspukstus.

Lielu atbalstu saņemsi no saviem ģimenes locekļiem, taču dalīties ar viņiem nebūsi īpaši ieinteresēts. Vien pašā mēneša noslēgumā kā šampanieša pudeles korķis pret pašu uzticamāko cilvēku trieksies atklātības šalts. Tie, kas līdz šim bijuši uz savstarpējās nesaprašanās tiltiņa, sadosies rokās un, viens otru uzklausot un atbalstot, spēs to pāriet neatskatoties.

Lauva

Foto: Shutterstock

Aukstā gadalaika sākums Lauvām būs ļoti vēlīgs un parocīgs. Teju viss, ko esi iecerējis, un arī tas, ko vienkārši sagribēsies, šķiet, kritīs rokās kā uz burvju nūjiņas mājienu.

Profesionālos ceļos jārēķinās ar diezgan lielu spiedienu no vadības, taču lielai daļai Lauvu tieši tā būs jaudīgākā motivācija aktīvam un neatlaidīgam darbam. Īstenojot ikdienas pienākumu, jānodrošinās ar diezgan lielu pacietības devu, jo cilvēku prasības un vēlmes bieži vien sitīs ārā no uzmanības līdzsvara. Ir jāzina, kuru priekšā acis un ausis jāaizver un ar kuriem var iesaistīties jau reālos darījumos.

Kāds no draugiem vai tuvu stāvošiem ļaudīm var izrādīties ļoti vērtīgs ar saviem sniegtajiem padomiem.

Mājas būs patvērums un miera osta – līdz tam mirklim, kad tajās uzvirmos kaislības par finansēm. Kādam var šķist, ka jāpelna daudz vairāk, citam – ka nauda attiecībās nebūt nav noteicošais. Domstarpību asos stūrus nogludinās atklātas sarunas un laiks, ko pavadāt divatā.

Jaunava

Foto: Shutterstock

Dzestrāks laiks uz ielas viegli atdzesēs arī Jaunavu sakarsušos un apmulsušos prātus. Pārspīlēt un uzsprāgt radušās Jaunavas norimsies un sāks uz savu dzīvi skatīties daudz reālāk – pieņemt notiekošo un sevi visā tajā, kur iesaistījušās.

Īpaša uzmanība jāpievērš attiecībām ar ikdienas līdzcilvēkiem – gan ar kolēģiem, gan sadarbības partneriem, gan vienkāršiem garāmgājējiem, kuriem ne par ko itin bieži iznāk dzirdēt pa kādam skaļam Jaunavas uzkliedzienam. Novembrī attiecības un komunikācija ar līdzcilvēkiem būs zelta statujas vērtas, jo Jaunava spēs turēt savas emocijas grožos un mēli aiz zobiem. Arī šerpākos līdzcilvēku tekstos un komentāros spēsi klausīties un klusi pie sevis strinkšķināt vienaldzības stīgas.

Izdosies atrisināt kādu jautājumu, kas līdz šim radījis palielas zobu sāpes un daudz neskaidrību. Atzinības un novērtējuma pilns mirklis darījumu ceļā uzmundrinās jauniem apjomīgiem soļiem.

Romantiskā dzīve prasīs maz pūļu, taču daudz rūpju un uzmanības, ko sniegt sava izredzētajam. Tiem, kas ir savu attiecību uzlabošanas un sakārtošanas stadijā, resursu tam būs ļoti daudz, atliek vien abiem sadoties rokās un doties izvēlētajā virzienā.

Svari

Foto: Shutterstock

Vēl mēneša sākumā valstīsies un šaubīsies par to uz kuru pusi doties. Notikumi sabiedrībā un tuvākajā apkaimē prasīs tavu klātbūtni un uzmanību, taču lielu daļu no tā visa tu vari atļauties ignorēt.

Svariem palēnām ir jānonāk pie tā, kas sirdij ir tuvs un svarīgs, un jāsāk nodarboties tikai ar to vien.

Var saņemties arī nodarbošanās vai darba vietas maiņai, aktuāls kļūs jautājums par hobijiem un brīvā laika aizpildīšanu. Vari sākt jaunu apmācības programmu, apmeklēt seminārus un lekcijas, turklāt, kamēr nav skaidrības par to, kas īsti tevi saista, jāaptver pēc iespējas lielāks interešu loks.

Jo aizrautīgāk aizņemti būs Svari, jo mierīgāka būs arī mājas dzīve un attiecības ar tuviniekiem. Ar lielāko prieku uzņemsi viesus, ciemosies pie cilvēkiem, kas pilni līksmības un dzīvesprieka.

Mēneša beigas pateicīgas nelielam izbraukumam pa tālākām ārēm – izvēdināt galvu, apkopot un nospraust nākamā mēneša mērķus.

Skorpions

Foto: Shutterstock

Savu svētku mēnesi Skorpioni sagaidīs īpaši krāšņi.

Vairāk laiku pavadīs skaistumkopšanas salonos, grima un fotografēšanās studijās, izrādīs interesi par ģērbšanās stila maiņu. Drosmīgākie veiks tādus pirkumus, kas krāšņi izrotās visu gaidāmo ziemu.

Mēnesis pilns līksmības, turklāt pašiem vaininiekiem šoreiz tas sagādās patiešām lielu gandarījumu. Šaurā, taču sirsnīgā draugu lokā izdosies pilnībā iztīrīt galvu no sadzīviskām nebūšanām. Tās, par laimi, nebūs lielas, taču var prasīt pamatīgu pelēkās vielas piepūli.

Profesionālā ceļā stāsies situācijas, kas radīs tādas zobu sāpes, kādas sen nav manītas. Tās izdosies atrisināt vien tad, kad koncentrēsi visu savu uzmanību uz konkrēto jautājumu, neiesaistīsi tajā viedokļus no malas un nedalīsi savu uzmanību ar vairākām blakus lietām. Esi vienā un līdz galam.

Strēlnieks

Foto: Shutterstock

Strēlnieks sastapsies ar vienu no savām vislielākajām ķibelēm – laika trūkumu. Šoreiz pat ļoti tieši – neizdosies izdarīt to, kas apsolīts, ikdienas pienākums velsies pār galvu kā mutuļojoša lavīna.

Taču, pirms krist panikā, vērts mierīgi ieelpot un saprast, ko tad īsti var darīt, lai situāciju normalizētu. Pirmkārt – šā mēneša visvērtīgākais resurss ir tavi cīņu biedri un līdzcilvēki. Nebaidies lūgt pēc palīdzības, iesaistīt savos darbos vēl kādu cilvēku, kuram no sirds uzticies. Ģimeniskajiem Strēlniekiem vispār pēc palīdzīgas rokas tālu nekur nebūs jāsniedzas, jo ģimenes locekļi un īpaši mīļotais cilvēks būs gatavs daudz izdarīt, lai Strēlnieka laika josla parādās brīvs brīdis atelpai. Tieši kopīgs darbs pie ikdienas situācijām, spēja būt klāt un atbalstīt vienam otru stiprinās kopīgi radīto mīlestības kodolu.

Mēneša otrajā pusē Strēlnieku telpā parādīsies vieglāk elpojams gaiss un radīsies iespējas doties pāri robežai. Svētku laikam tuvojoties, Strēlnieks izjutīs spēcīgu vēlēšanos pēc jauniem iespaidiem, iegrims pārdomās par dzīvi un tās piepildījumu.

Mežāzis

Foto: Shutterstock

Ziemas laiks – Mežāžu laiks. Mēnesis sāksies ar savu zināšanu un panākumu muskuļu rūpīgu izpēti un sagatavošanu jauniem izaicinājumiem. Neskatoties uz to, ka ir gada beigas, Mežāzis strādās pie saviem mērķiem un plāniem, šķirs no sava ikdienas ceļa nost tos darbus, kas nesniedz gandarījumu un negādā par jūtamu taustāmu labumu.

Svarīga nianse šajā mēnesī – darboties vienatnē, neplātīties nedz ar savām idejām, nedz ar panākumiem. Konkurentiem un pretiniekiem modras acis un ausis, tie veikli var izmantot saņemto informāciju pret tevi pašu.

Profesionālajās attiecībās, lai vai cik tās būtu tuvas un uzticamas, vērts vēl lieku reizi pārliecināties par to, vai visu iesaistīto personu nodomi ir vienlīdzīgi.

Ģimene un mājinieku sabiedrība būs Mežāžu svētnīca. Tajā, iespējams, nebūs lielas rosības un skaļas ļaužu čalas, taču tieši tādēļ arī no tām nekur tālu nedosies.

Brīvajiem Mežāžiem mēneša beigas sola ļoti spilgtus momentus – ne gaidīta, ne plānota, taču liktenīga satikšanās var apgriezt dzīvi kājām gaisā. Pacel acis, ieskaties dāvanā.

Ūdensvīrs

Foto: Shutterstock

Viena no aktuālākajām tēmām šajā mēnesī Ūdensvīriem būs pārmaiņas. Pēc tām alksi ar visām savām maņām, turklāt teju vai visās dzīves jomās šo to izdosies arī pavērst ar citu vaigu pret sauli. Pats vienkāršākais, ko vari darīt, ir – mainīt savus ikdienas paradumus: ceļu, pa kuru ej mājās, lietas, ko dari katru dienu.

Sazinies ar draugiem, kurus sen neesi redzējis laika trūkuma dēļ, apciemo radiniekus, kas, iespējams, tevi jau mazliet piemirsuši.

Lielākie ieguvēji un tavas dzīves pārmaiņu baudītāji būs bērni un ģimenes locekļi, jo viņu dēļ tu ļoti viegli mainīsi savu dienas ritmu – nāksi ātrāk no darba mājās, gādāsi par maziem priekiem, pārsteigumiem un dāvanām. Ģimenes labklājības vārdā rīkosies ļoti izlēmīgi un neparasti, taču nevienu mirkli to nenožēlosi.

Naudas lietas ies uz augšu tiem, kuri sevi nodarbina savā biznesā. Tiem, kas savu laiku vada pie darba devēja, mēneša otrajā pusē ir jāatrod laiks, kad aprunāties par algas pielikumu. Vēlams – neformālā un nepiespiestā vidē.

Zivis

Foto: Shutterstock

Novembris Zivīm dos iespēju gan atslābt un papeldēt pa līganu notikumu straumi, gan sakoncentrēt uzmanību uz saviem personīgajiem un profesionālajiem sasniegumiem.

Mēneša pirmajā pusē tev pavisam tuvu stāvēs lielais laimes rats, vien no paša intereses un ieguldītā spēka būs atkarīgs tas, cik ilgi tas griezīsies un uz kāda laimesta pieturēs.

Itin visos notikumos, kas novembrī notiks, svarīgi rīkoties uzmanīgi, lēnām un ar lielu rūpību izpētīt visas nianses, apskatīt iespējamos blakusefektus un ieguvumus. Nesteidzīgi pieņemti lēmumi pozitīvi atsauksies gan uz šodienas pašsajūtu, gan nākotnes notikumiem.

Svarīgs laiks attiecībām, tajās tiksi līdz pilnīgai pārliecībai, kā vēlies savu sirds dzīvi veidot tālāk. Zivis peldēs uzmanības smaržā, dosies uz randiņiem, apmeklēs sabiedriskus pasākumus. Tās, kuras līdz šim bijušas brīvas personas statusā, ar galavārdu nesteigsies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!