Foto: AP/Scanpix

Bijusī skolotāja no ASV Jūtas štata Brianna Altise (attēlā) apsūdzēta par orālo seksu ar skolnieku un savu kailfoto sūtīšanu pusaudzim, turklāt tas noticis laikā, kad viņa pret drošības naudu atbrīvota lietā par seksuālām attiecībām ar diviem citiem jauniešiem, vēsta laikraksts "Daily Mail".

35 gadus vecā Altise ir apsūdzēta par seksuālām attiecībām ar nepilngadīgajiem divos atsevišķos gadījumos, par ko 2013. gada oktobrī arestēta. Bet, kā izrādījies, laika posmā no 2013. gada novembra līdz 2014. gada augustam viņai bijis orālais sekss ar vēl vienu pusaudzi.

Tāpat viņa skolniekam 2014. gada jūnijā ar telefonu nosūtījusi foto ar savām kailajām krūtīm. Jaunietis atklājis, ka tas sācies ar skūpstīšanos mācību stundu starpbrīžos, līdz nonācis līdz seksuālām darbībām.

Lūgts raksturot savas attiecības ar Altisi, zēns atbildējis, ka viņa bija "skolotāja ar labumiem".

Pēc jaunākās informācijas nākšanas klajā Altisei izvirzītas vēl četras apsūdzības, kopējam skaitam sasniedzot 14. To skaitā ir apsūdzības par pirmās pakāpes izvarošanu un piespiešanu uz netiklām darbībām. Sieviete atrodas brīvībā un tiesa paredzēta 15. janvārī.

Tikmēr pedagoģes advokāts norāda, ka viņas kliente noliedz jebkādas romantiskas attiecības ar trim audzēkņiem, nekas tāds nekad neesot noticis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!