Par citiem pārkāpumiem ASV aizturēts vīrietis atzinies piecu savu divus līdz astoņus gadus veco bērnu slepkavībās un parādījis izmeklētājiem vietu, kur Alabamas štata lauku apvidū izmetis atkritumu maisos ieliktos ķermeņus, vēsta aģentūra "Reuters".

Aizdomās turamo Timotiju Reju Džonsu sestdien policija apturēja dokumentu pārbaudei Misisipi štatā. Tika konstatēts, ka vīrietis pie stūres ir sēdies narkotisko vielu reibumā.

Pārmeklējot viņa "Cadillac Escalade" automašīnu likumsargi atraduši narkotiku izgatavošanai piemērotas ķimikālijas, kā arī sālsskābi, asins un, iespējams, ķermeņa šķidrumu pēdas.

Pārbaudot datubāzes, likumsargi atklāja, ka Džonss ir izsludināts meklēšanā Dienvidkarolīnas štatā saistībā ar viņa bērnu pazušanu, par ko 3. septembrī policijai ziņoja Džonsa bijusī sieva, ar kuru viņam bija kopīga aizbildniecība pār atvasēm.

Saviem kaimiņiem Dienvidkarolīnā Džonss teicis, ka gatavojas pārvākties ar visiem bērniem, ziņo vietējie mediji. Aizdomās turamais nav atklājis slepkavības motīvus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!