Foto: Publicitātes foto
ASV Montanas štatā kāda 22 gadus veca sieviete apsūdzēta otrās pakāpes slepkavībā – viņa astoņas dienas pēc apprecēšanās nogrūdusi savu nesen apprecēto vīru no klints.

Džordana Linda Grehema piekritusi atzīt savu vainu otrās pakāpes slepkavībā apmaiņā pret apsūdzību atsaukšanu par pirmās pakāpes slepkavību. Tiesājamā šā gada 7. jūlijā, apceļojot Glečeru nacionālo parku, sastrīdējusies ar savu 25 gadus veco vīru Kodiju Džonsonu un strīda laikā nogrūdusi no klints, vēsta BBC.

Grehama atzinusi, ka pāris sācis strīdēties, kad viņa savam nesen apprecētajam vīram sākusi paust šaubas par viņu laulības dzīvi. Tas noticis brīdī, kad viņa ar savu jaunlaulāto vīru, ejot pa šauru dzegu pār gravu, sākusi vīram stāstīt, ka ir nelaimīga par nesen notikušajām laulībām. Vīrs viņu satvēris aiz rokas, bet sieviete viņu atgrūdusi un viņš nokritis dziļā gravā.

Dienu pēc tam Grehema bija informējusi policiju, ka viņas vīrs ir pazudis. Dienu vēlāk, sniedzot likumsargiem liecības, viņa bija apgalvojusi, ka saņēmusi no vīra īsziņu, kurā viņš vēstījis, ka dosies izbraukumā kopā ar draugiem. Policijai sieviete skaidrojusi, ka īsziņu izdzēsusi.

Īsi pēc liecības sniegšanas pati Grehema informējusi policiju, ka atradusi vīra mirstīgās atliekas. Kad Glečeru nacionālā parka rendžers jaunajai sievai paudis izbrīnu par to, kā nākas, ka tieši viņa atradusi sava pazudušā vīra līķi, sieviete paskaidrojusi, ka vīrs pirms nāves vēlējies redzēt šo vietu.

Tiesas spriedumu šajā lietā plānots paziņot nākamā gada 27.martā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!