Foto: AFP/Scanpix

Tūristi, kas apmetās ASV pilsētas Losandželosas viesnīcā "Cecil", divas nedēļas mazgājušies, tīrījuši zobus un dzēruši ūdeni, kurā vairāk nekā divas nedēļas atradies jaunas sievietes ķermenis, vēsta raidsabiedrība CNN.

Līķis ūdens rezervuārā uz viesnīcas jumta atrasts otrdien, kad strādnieki mēģinājuši noskaidrot, kāpēc ir samazinājies ūdens spiediens. Noskaidrots, ka bojāgājusī ir 21 gadu veca kanādiete, kas pēdējo reizi redzēta viesnīcā 31. janvārī. Policija ir sākusi aizdomīgās nāves izmeklēšanu.

Pagaidām nav zināms, vai ūdens radīja draudus viesnīcas klientu veselība, bet ūdens paraugi ir nosūtīti analīzēm. Viesnīcas vadība nav atbildējusi uz CNN lūgtajiem komentāriem. Tikmēr raidsabiedrības aptaujātie viesnīcas klienti pauduši šoku.

"Ūdenim bija jocīga garša," trešdien CNN atklāja Sabrina Baugha, kura ar vīru viesnīcā uzturējusies astoņas dienas. "Mēs par to neko nedomājām. Mēs domājām, ka tā te vienkārši ir," skaidro britu sieviete.

Tomēr tas, ko tūriste apraksta tālāk, nav normāli, piebilst CNN. "Duša bija briesmīga. Kad tu atgriezi vaļā krānu, pirmās divas sekundes tecēja melns ūdens un tad tas atkal palika normāls," apraksta sieviete.

Viesnīca pēc nepatīkamā atklājuma nav slēgta, bet viesiem, kas ieradās otrdien, ir ieteikts nedzert krāna ūdeni, CNN pastāstīja kāds viesnīcas iemītnieks, kurš ir nolēmis atrast citu uzturēšanās vietu. Vīrietis uzsver, ka par līķi ūdens rezervuārā uzzinājis no CNN, nevis viesnīcas personāla.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!