Foto: F64
Šonedēļ pārliecinājāmies par Latvijas interneta bausli - tev nebūs twitterī apcelt Porziņģi, citādi kļūsi par apsmieklu vismaz desmit tvītu garumā. Otrais bauslis - ar izteicieniem jāuzmanās arī strādājot svarīgos amatos, citādi var gadīties aizsākt populāru tēmturi.

Šonedēļ par populārāko cilvēku internetā kļuva Dūklava kungs, kuram gadījās publiski sarunāt blēņas par tukšo pudeļu apsaimniekošanas tēmu. Tēmturis #DūklavsNeredz ātri vien apauga ar asprātībām un jaunām versijām par ministra kunga redzējumu uz lietām. Aizjokojās tiktāl, ka pat uztaisīja tam par godu mājas lapu.

Esam ieguvuši arī pāris jaunus atklājumus, kā arī idejas jauniem 'stārtapiem', kas noteikti varētu kļūt par Latvijas Nokia, Skype, vai vismaz Taxify,

Ja esi viens no tiem, kuriem nepaveicās ar biļetēm uz gada lielāko notikumu, tad vari neuztraukties - tās ir drošās rokās.

Var jau apšaubit Likteņdārzu, prezidentu vai Dziesmu svētkus, taču, nonievājot tautas galveno varoni, var nonākt ļaužu valodās ne tajā labākajā nozīmē.

Nobeigumā kāda iedvesmojoša atziņa radošai darba nedēļai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!