Gauja AB ir kažokādu izstrādājumu ražotājs, ko izvēlas lietpratēji, jo uzsvars tiek likts uz kvalitāti, individuālu pieeju katram klientam un modeļu ražošanu nelielās tirāžās. Karstākajā gada laikā runāt par kažokādām nemaz nav tik savādi, jo, pirmkārt, īstus dizaineru meistardarbus izvēlas un pasūta bez steigas. Otrkārt, kažokādu izstrādājumi ir piemēroti visām sezonām. Kas gan var būt vēl greznāks un tajā pat laikā ērtāks? Taču apgalvojums, ka kažokādas ir nesasniedzama greznība, turklāt vēl domātas tikai sievietēm, jau vairs neatbilst patiesībai! Mūsdienās arī vīrieši arvien vairāk pievērš uzmanību moderniem kažokādu izstrādājumiem. Kā zināms, pēdējās Haute Couture kolekcijās īpašs uzsvars likts uz Džona Galjano un Giorgio Armani dabīgās kažokādas izstrādājumiem.
Jums jāpiekrīt, ka cilvēki par apģērba nepieciešamību atceras tikai tad, kad no rīta paskatās ārā pa logu. Tikai daži jau laikus domā par sezonas garderobi. Savukārt izgatavot ekskluzīvu kažoku var tikai gada siltākajā laikā, jo ziemā labākie un talantīgie kažokādu šuvēji jau ir noslogoti ar darbu. Bet šobrīd Jūs varat atļauties izvēlēties gan kažokādu, gan krāsu gammu, gan arī karaliskā tērpa piegriezumu. Protams, ka salonā Gauja AB varēsiet izvēlēties sev interesantāko kažoku, manto vai oriģinālu kardiganu arī ziemā. Taču, ja Jums ir nestandarta figūra vai arī esat iemīļojuši ekskluzīvus izstrādājumus, tad parūpēties par sevi vajadzētu jau šodien, un Gauja AB atlaides palīdzēs iegādāties tieši Jums radītu šedevru par zemāku cenu.

Gauja AB nepierunā, bet piedāvā savu kažokādu šūšanas darbnīcu, kurā var izpildīt pasūtījumus jebkurai gaumei, izmantojot kvalitatīvas, Francijas firmā Cipel sagatavotas kažokādas. Šeit ir nopērkami īpaši apstrādāti kažokādu izstrādājumi, kas labi piemēroti gan Baltijas reģiona klimatam, gan siltam laikam, kad gaisa temperatūra sasniedz pat +15 grādus.

Gauja AB meistari mācās un stažējas Sanktpēterburgā, kas ļauj uzņēmumam atrasties modes un augstāko kažokādu izstrādājumu tehnoloģiju priekšgalā. Izstrādājumi ar Gauja AB zīmi tiek atzinīgi novērtēti Latvijā un arī ārpus tās. Tas, ko šuj Gauja AB, ir moderni! Galvenais Gauja AB produkts, protams, ir virsdrēbes, taču piedāvāti tiek arī dažādi aksesuāri, sākot ar šallēm un beidzot ar modernām somiņām, kas vēl vairāk izcels Jūsu personību. Un kažokādu izstrādājums nebūt nenozīmē kaut ko klasisku, šodien Jūs varat atļauties fantazēt.

Gauja AB nepārdod to, kas ir, bet palīdz atrast vai radīt kažokādu izstrādājumu tieši Jums!

Salons Rīgā, Mazā Juglas ielā 3
tālr.: (371) 7531604
fakss: (371) 7547435
gauja@gaujaab.lv

Salona filiālē Rīgā, K. Barona ielā 82 a
tālr.: (371) 7278313

www.gaujaab.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!